Igre
08.04.2021 12:54

Deli z drugimi:

Share

Največji Nintendo Switch na svetu!

Največji Nintendo Switch na svetu je kar 650% večji od izvirnika.
Največji Nintendo Switch na svetu je kar 650% večji od izvirnika.

Številni spletni viri kažejo na to, da se bo proizvodnja novega modela konzole Nintendo Switch pričela kmalu. Šlo bo za naprednejšo različico sicer zelo priljubljene prenosne igralne konzole, ki bo opremljena s precej boljšim zaslonom, hkrati pa bo tudi precej bolj interaktivna. Številni spletni viri navajajo, da Nintendo pripravlja zanimivo napravo. Ta pa po vsej verjetnosti ne bo tako zanimiva kot posebna različica igralne konzole Nintendo Switch, ki jo je pripravil zanesenjak Michael Pick.

Ljubitelj konzolnih iger Nintendo Switch je namreč največjo tovrstno igralno konzolo doslej. Za izdelavo največje igralne konzole Nintendo Switch je možakar uporabil leseno ohišje velikosti 177 x 76 centimetrov, ki ima seveda obliko priljubljene igralne konzole. Namesto majhnega zaslona je bil uporabljen televizor 4K, s pomočjo 3D-tiskalnika pa je izdelal gumbe. Ti so videti kot pravi, vključno z uporabljenimi barvami. Končni izdelek je tako kar 650 odstotkov večji od originala.

Potek izdelave največje »prenosne« igralne konzole Nintendo Switch je računalniški zanesenjak objavil na spletnem portalu YouTube. Posnetek je na voljo na spletni povezavi https://www.youtube.com/watch?v=fZPHz4oeS54. Najlepše pri vsem tem pa je, da je računalniški zanesenjak največjo igralno konzolo Nintendo Switch podaril otroški bolnišnici v Memphisu.


Prijavi napako v članku