Računalništvo, telefonija
26.06.2006 14:46

Deli z drugimi:

Share

Največja spletna trgovina z DVD-ji in CD-ji v Sloveniji

Ljubljansko podjetje Gambit trade d.o.o., lastnik blagovne znamke enaA in najuspešnejšega spletnega trgovskega mesta www.enaA.com ter celjsko podjetje Uniglobal d.o.o., ki je največji slovenski ponudnik enostavnega in hitrega načina izposoje filmov preko avtomatskih videotek, sta na današnji novinarski konferenci naznanila začetek delovanja največje spletne trgovine z DVD-ji in CD-ji v Sloveniji, ki se nahaja v sklopu že omenjenega spletnega trgovskega mesta www.enaA.com.

Nova spletna trgovina z DVD-ji in CD-ji, ki trenutno razpolaga z več kot 4.000 različnimi filmskimi naslovi, bo slovenskim uporabnikom nudila najširšo paleto filmov in glasbe za vse okuse, ter na enostaven, učinkovit in cenovno ugoden način omogočala nakup najljubših filmskih in glasbenih naslovov. Število filmov se bo iz meseca v mesec večalo, ob tem pa bodo imeli kupci ekskluzivne možnosti prednaročil najnovejših in najbolj iskanih filmskih naslovov ter mnogo drugih inovativnih načinov spletnega nakupovanja.

Spletna trgovina z DVD-ji in CD-ji je nastala na podlagi sinergij in skupnih interesov omenjenih dveh podjetij, ki sta v prodaji zabavnih DVD vsebin preko spleta zaznala velik tržni potencial. Sistem dobičkonosnega in hkrati varnega e-nakupovanja prek spletnih trgovin se v Sloveniji namreč vedno bolj razvija, spletno trgovsko mesto enaA.com pa se že od prvih korakov leta 1999 uvršča med najuspešnejše trgovce v širši regiji. V preteklem letu so na naslove domačih kupcev dostavili več kot 40 tisoč pošiljk v skupni vrednosti 1,8 milijarde tolarjev, kar predstavlja približno polovico vse prodaje na slovenskem spletu. Preko spletnega trgovskega mesta enaA.com nenehno širijo partnersko mrežo in tako so se letos z “varnega” in na spletu preizkušenega modela prodaje tehničnih izdelkov obrnili na nove tržne niše in k novim kupcem. Februarja so v sodelovanju z bivšo miss Universe in manekenko Iris Mulej odprli prvo slovensko Lifestyle trgovino na spletu, sedaj pa s podjetjem Uniglobal d.o.o. vstopajo na filmski in glasbeni trg in ne skrivajo ambicij postati največja spletna trgovina z DVD-ji in CD-ji v Sloveniji.

Novo spletno trgovino lahko od sredine junija že obiščete na spletni strani: http://www.enaa.com/oddelki/filmi/default.asp , kjer lahko izbirate med zanimivo filmsko ponudbo.


Prijavi napako v članku