Telefoni
16.01.2017 16:05
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najnovejše neuradne informacije o novem Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 naj bi izgubil legendarni gumb »domov«!
Samsung Galaxy S8 naj bi izgubil legendarni gumb »domov«!

Približuje se uradna predstavitev nove generacije pametnih telefonov Samsung Galaxy S8. Na kocki je veliko. Nova generacija mora navdušiti tako medije kot tudi končne uporabnike. Sploh po tem, kar si je Samsung privoščil pri Galaxy Note 7. Glede na to, da od uradne predstavitve več ni tako dolgo, so informacije počasi vse bolj zanesljive. Kljub temu je potrebno opozoriti, da gre za neuradne podatke, ki se pojavljajo s strani medijev in posameznikov, ki sledijo dogajanju bodisi s strani mobilnih operaterjev ali pa celotne dobavne verige, ki je odgovorna za razvoj komponent telefonov.

Kot pričakovano se pri novi generaciji Galaxy S8 pričakujejo večji zasloni, ki pa naj nebi bili povečani na račun večjega ohišja. Slednje naj bi ostalo podobnih dimenzij. Zmanjšale naj bi se stranice okrog zaslona, še posebej to velja za spodnji in zgornji del kjer so ponavadi nameščeni gumbi in zvočniki. Zaslon naj bi tako pokrival večjo površino kot dosedaj in tako manjša, kot tudi večja različica Galaxy S8 telefona, bosta ponujale večje zaslone kot ima na primer danes iPhone 7 Plus.

Zadnje informacije pa ne morejo potrditi ali se bo čitalnik prstnih odtisov integriral v zaslon ali ne. Pri Samsungu naj bi med razvojem telefona testirali možnost umestitve čitalnika prstnih odtisov na zadnjo stran telefona. To bi vsekakor bilo presenečenje saj je veliko govoric nakazovalo na čitalnik integriran v sam zaslon.

Ostale novosti ne predstavljajo večjih presenečenj. Pričakuje se lahko zmogljivejši procesor, boljša kamera na hrbtni strani in ostale izboljšave. Ponovno se omenja tako imenovano Gamer Mode, ki bo igram ponujala boljši izkoristek strojne opreme in bolj tekoče delovanje. Samsung naj bi novo generacijo S8 predstavil v drugi polovici aprila.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku