Računalništvo, telefonija
05.10.2011 14:43

Deli z drugimi:

Share

Najdražji dodatek za Samsung Galaxy Tab

Angleško podjetje je predstavilo posebno kolo, opremljeno z nosilcem za Samsungov Galaxy Tab 10,1.
Angleško podjetje je predstavilo posebno kolo, opremljeno z nosilcem za Samsungov Galaxy Tab 10,1.

Podjetje 14 Bike Co, angleški proizvajalec koles, je v sodelovanju z Samsungom ustvaril izjemno kakovostno cestno kolo (tako imenovano fixie), ki opremljeno s posebnim nosilcem za Samsung Galaxy Tab 10.1. Tablični računalnik se na kolo pritrdi s pomočjo snemljivega nosilca, ki je narejen iz ogljikovih vlaken. Prav zaradi teh je nosilec izjemno lahek, saj tehta zgolj 125 gramov, skupaj z Samsungovo tablico pa bo k celotni teži kolesa dodal le slabih 700 gramov.

Kombinacija kolesa in tabličnega računalnika je zasnovana tako, da lahko voznik kolesa nemoteno dostopa do svoje tablice tudi med vožnjo. Prenosno napravo je tako mogoče uporabiti za navigacijo, za sledenje času vožnje ali za dostop do različnih navodil, v primeru potrebe kakšnega majhnega popravila na kolesu. Če vprašate nas, se zdi, da bo uporabnik na tabličnem računalniku najpogosteje iskal kar navodila za prvo pomoč, no morda se pa tudi motimo.

Glede na to, da je Samsung Galaxy Tab 10.1 na voljo v črni in beli barvi, bosta ti dve barvi na voljo tudi pri modelu kolesa. Cena še zaenkrat ni znana, vendar pa lahko predvidevamo, da bo dokaj visoka.


Prijavi napako v članku