Računalništvo, telefonija
27.12.2016 12:58
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši telefoni v letu 2016

Lenovo je tretji največji proizvajalec pametnih mobilnikov
Lenovo je tretji največji proizvajalec pametnih mobilnikov

Pri ameriškem The Next Web so razglasili najboljše pametne telefone letos. Izbira je bila velika saj je bilo predstavljenih veliko novih modelov, ki so si med sabo v določenih pogledih podobni vendar pa tudi zelo različni. Na vrhu seznama telefonov, ki jih je najlažje priporočiti za nakup je kaj drugega kot Applov iPhone 7. Najboljši pametni telefon vseh časov ponuja odlično kamero, kvaliteto izdelave in po novem tudi vodoodpornost. Če zraven upoštevamo še iOS 10, mobilni operacijski sistem, ki blesti na področju zanesljivosti delovanja, zaščite pred škodljivimi programskimi opremami in enostavnosti uporabe, je iPhone 7 nepremagljiva alternativa na trgu.

Ni pa iPhone edini telefon na trgu, zato se spodobi predstaviti tudi druge alternative. Na platformi Android je letos za veliko presenečenje poskrbel Google s telefoni Pixel. Pri The Next Web tako vsem ljubiteljem Androidov priporočajo nakup Pixel telefona. Najboljša kamera in tudi najbolj razviti operacijski sistem Android na trgu uporabnikom ponujata najboljšo uporabniško izkušnjo na googlovi platformi. Priporočljiv za nakup je tudi Samsung Galaxy S7 Edge, ki je bil predstavljen marca letos.

Za vse uporabnike, ki od svojih pametnih telefonov zahtevajo največ pa pri The Next Web priporočajo nakup Motorola Moto Z Force pametnega telefona. Ponuja baterijo visoke kapacitete in s pomočjo dodatkov s katerimi lahko izboljšate izgled telefona tudi možnost oblikovanja po lastnem okusu. Moto Z Force ponuja tudi dobro kamero, izredno trpežen zaslon in seveda možnost uporabe microSD kartic.Prijavi napako v članku