Aplikacije in dodatni programi
21.12.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

Najboljše božične aplikacije leta 2020

The Christmas List
The Christmas List

Prazniki so pred nami in ne glede na to, da letošnje leto ni preveč veselo, si ga lahko na tak ali drugačen način vseeno popestrimo. Izbrskali smo nekaj zanimivih božičnih aplikacij, ki vam lahko pomagajo, da bo praznični duh spet z vami.

NORAD Tracks Santa Claus

Gre za uradno “NORAD (North American Aerospace Defense Command) Tracks Santa” program aplikacijo. Program spremljanja božička je bila vzpostavljen leta 1995, da bi lahko spremljali potovanje božička po svetu. Brezplačna iOS in Android aplikacija nas poveže direktno na znano spletno stran, kjer lahko otroci odštevajo dneve do božičnega večera, igrajo različne arkadne igrice z različnimi izzivi, poslušajo božično glasbo, gledajo videe in celo berejo knjige. Na božični večer program spremlja gibanje božička po svetu.

IOS in ANDROID


Christmas Countdown

Zabavna aplikacija, ki v bistvu predstavlja adventni koledar za vaš telefon. Prikazuje dneve, ure, minute in sekunde do božiča. Znotraj aplikacije lahko izberemo temo, ki nam je všeč, vsak dan pa odkrijemo tudi novo darilo, s katerim dobijo prazniki prav poseben občutek. Aplikacija je brezplačna in brez oglasov, če pa želimo visoko kvalitetna ozadja in teme, moramo plačati premium verzijo. Spodnja iOS povezava je za drugo aplikacijo z istim imenom, ki je nekoliko bolj osnovna, vendar enako odšteva do božiča.

ANDROID in IOS


Santa’s Naughty or Nice List+

Aplikacij podobnih tej je kar nekaj, vendar nobena ti tako popularna, kot Santa’s Naughty or Nice List+. V osnovi je namenjena staršem, ki se želijo pozabavati s svojimi otroki in izkoristiti avtoriteto božička, da bi njihovi malčki bili bolj pridni. Ideja je, da otrok najprej posluša video predstavitev božička, nato postavi prst na ekran, ki ga potem skenira (ne v resnici seveda). Aplikacija nato ponudit “obsodbo”, ali je otrok bil priden ali poreden. Morda se sliši preprosto, vendar je v resnici zelo zabavno. Starši pa lahko sami določijo, kaj bo aplikacija prikazala na ekranu. Ta dotična aplikacija je na voljo samo za iOS naprave, obstaja pa dobro ocenjena Android alternativa Naughty or Nice Photo Scanner Game.

IOS


Christmas Wallpaper 4K

Bogata zbirka božičnih ozadij visoke kvalitete, ki poskrbijo, da vsakič, ko pogledamo v telefon, občutimo duh praznikov. Ozadja so Full HD ali celo 4K slike, ki še posebej navdušijo na Super AMOLED ekranih. V zbirki najdemo različna ozadja s podobami božiča, daril, starinskih abstraktnih kreativ, do klasičnih božičkov in različnih drugih podob. Vsa ozadja v aplikaciji so brezplačna.

ANDROID


Yasa Pets Christmas

Če združimo mačke in božič, dobimo presežek ljubkosti (ali pa podrto jelko). Aplikacija je sicer namenjena otrokom, vendar vsi dobro vemo, kako težko se je uprati ljubkim mačkam. Aplikacija Yasa Pets Christmas uporabnikom oz. igralcem omogoča, da skupaj z virtualno mačjo družino preživijo božič. Odpiramo lahko darila, oblačimo mačke, pripravimo mizo za božično večerjo in še bi lahko naštevali.

ANDROID in IOS


Christmas Booth: Photo Fun

Z aplikacijo Christmas Booth: Photo Fun preprosto naredite fotografijo, ali vzameti kakšno iz galerije, dodate zabavne božične nalepke in teme ter spremenite sebe ali vašo mačko v božičnega junaka. Novonastalo fotografijo lahko direktno iz aplikacije objavite na Twitter ali Facebook. Aplikacija je kompatibilna še z iMessage, kar pomeni, da lahko tudi tam direktno pošiljate vaše kreacije.

IOS


A Charlie Brown Christmas

Pomagajte Charlieju Browno in njegovim prijateljem najti pravi pomen božiča. Pripovedovalec, Peter Robbins, originalni glas Charlieja Browna in originalna glasba naredita to božično aplikacijo prav posebno. Klasična zgodba se tako prelevi v interaktivno pripovedko z animacijami, ki oživijo simpatične ilustracije. V aplikaciji lahko celo sami okrasimo Charlie Brown božično jelko, z več kot 150 dekoracijami in okraski. Aplikacija, ki stane $5 v štartu vsebuje paket nalepk za iMessage.

IOS


Christmas Sweeper 4

Vsi ljubitelji igre Candy Crush pripravite se – Christmas Sweeper 4 je lahko vaša nova najljubša igra, seveda z obilico božičnih dodatkov. Z zbiranjem točk in rušenjem kock dobivamo različne božične predmete. V igri se ukvarjamo s prižiganjem svečk, čiščenjem snega, da pridemo do daril, lovljenjem poskočnih snežakov, spuščanjem božička po dimnikih in še več kreativnimi aktivnostmi.

ANDROID in IOS


ElfYourself

Kot pove že samo ime nam ta aplikacija pomaga do smešnih škratkovih videov, ki jih ustvarimo skupaj z družino ali hišnimi ljubljenčki. Obraze škratov zamenjamo s svojimi obrazi, izberemo plesno temo in aplikacija sama ustvari komične plesne videe. Ko smo zadovoljni s svojim plesnim izdelkom, lahko video delimo na Facebook, Twitter in YouTube. V aplikaciji lahko tudi dokupimo dodatne video lastnosti, med drugim številne teme.

ANDROID in IOS


The Christmas List

Zabavna in hkrati uporabna aplikacija, ki nam pomaga, da smo skoz na tekočem z vsemi darili, ki jih še moramo kupiti. Na začetku določimo vse osebe, za katere moramo kupiti darila in postavi višino proračuna. Ko pridemo v trgovino, preprosto izberemo osebo, za katero kupujemo darilo in pojavi se seznam in seveda proračun, ki smo si ga zastavili. Ko določene izdelke iz seznamov kupimo, jih obkljukamo, proračun pa se nam sproti prilagaja. Aplikacija, ki sicer stane $3, je simpatičen način, kako poskrbeti, da vsi naši najdražji dobijo točno tista darila, ki smo si jih zamislili za njih. Kljub temu, da aplikacija za Android ni na voljo, obstaja vseeno dobra alternativa, in sicer aplikacija Christmas Gift List.

IOS

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več