Triki in nasveti
24.02.2013 13:43

Deli z drugimi:

Share

Najboljša navidezna tipkovnica za Windows 8

Programerji podjetja TouchPal so za računalniške sisteme Windows 8 z na dotik občutljivimi zasloni pripravili eno izmed najboljših navideznih tipkovnic na svetu TouchPal Keyboard. Ta je bila doslej namreč na voljo le za uporabnike mobilnih naprav Android in iOS.
Z navidezno tipkovnico TouchPal Keyboard  boste pri vnašanju besedil privarčevali do kar 60-odstotkov časa!
Z navidezno tipkovnico TouchPal Keyboard boste pri vnašanju besedil privarčevali do kar 60-odstotkov časa!

Iz podjetja TouchPal prihaja dobra novica za vse, ki uporabljate računalniške sisteme Windows 8, opremljene z na dotik občutljivimi zasloni. Njihovi programerji so namreč zanje pripravili eno izmed najboljših navideznih tipkovnic na svetu, ki je bila doslej na voljo le za uporabnike mobilnih naprav Android in iOS. Tu govorimo o navidezni tipkovnici TouchPal Keyboard, ki nadvse poenostavlja način vnašanja besedil preko na dotik občutljivih zaslonov.

Inovativna navidezna tipkovnica TouchPal Keyboard za naprave z operacijskim sistemom Windows 8 je brezplačno na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/6sGLH. Ob namestitvi nam ta prinese bogato paleto uporabnih možnosti, kot so dodatna vrstica s številkami in smernimi tipkami, funkcija napovedovanja besed, hitro vnašanje besedil kot pri sistemu Swype in še mnogo več. Podjetje TouchPal zagotavlja, da bomo z njihovo navidezno tipkovnico pri vnašanju besedil privarčevali do kar 60-odstotkov časa.

Navidezna tipkovnica TouchPal Keyboard se lahko pobaha še s tehnologijo za slepo pisanje. Ta je kot nalašč za tiste, ki besedila tipkate v avtomobilu, saj z uporabo naprednega algoritma samodejno odpravlja tipkarske napake. Čeprav nadvse zanimiva aplikacija zaenkrat še ne podpira slovenskega jezika, bo marsikateremu izmed nas zagotovo precej poenostavila marsikatero »tipkarsko« opravilo.


Prijavi napako v članku