Računalništvo, telefonija
15.04.2016 12:11

Deli z drugimi:

Share

Naj se revolucija začne: Zebra TC8000

Revolucionarna oblika prinaša revolucionarne spremembe produktivnosti. Povedano s številkami, TC8000 prinaša 1 uro prihranka na delavca v enem dnevu, kar je kar 14% večja produktivnost na delavca.
Naj se revolucija začne: Zebra TC8000
Naj se revolucija začne: Zebra TC8000

14% večja produktivnost – kako je to mogoče?

Moderna skladišča, logistični centri in celo prodajna podjetja dajejo veliko poudarka na racionalizacijo in poenostavljanje procesov. Terminal TC8000 je navdušil s kar nekaj karakteristikami, ki pospešijo procese, brez da bi obremenile delavce.


Ergonomična oblika

TC8000 je za tretjino lažji od podobnih mobilnih računalnikov. Še ena prednost je, da terminal ni več potrebno obračati, da vidimo zaslon. Z ergonomično obliko tako zmanjšamo utrujenost med delom.


Uporaba zaslona na dotik

Uporabniki z Android terminalom popolnoma operirajo skozi 4” zaslon na dotik. To pospeši proces ročnih vnosov podatkov, istočasno pa minimizira napake pri vnosu podatkov.


Skeniranje z neposredne bližine

Naprava ima dva načina delovanja. V standardnem položaju (na primer na stojalu) terminal deluje v neprekinjenem načinu, škatlo s črtno kodo enostavno prinesete pred napravo, terminal pa jo bo avtomatsko skeniral. Ko premaknite napravo iz tega položaja, bo senzor bližine to spremembo samodejno prepoznal in spremenil nastavitev iz neprekinjenega delovanja v skeniranje s klikom na gumb, ta drugi naćin delovanja imenujemo “trigger mode”.


Za več informacij se obrnite na Zebrinega Premier partnerja Info-kod d.o.o., (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku