Telefoni
26.09.2014 17:05
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na voljo posodobljeni iOS 8.0.2

Na voljo posodobljeni iOS 8.0.2
Na voljo posodobljeni iOS 8.0.2

Uporabniki pametnih telefonov iPhone, ki ste si v preteklem tednu naložili različico operacijskega sistema, iOS 8.0.0, si lahko sedaj naložite najnovejšo posodobitev. Različica 8.0.2. je dobrodošla zlasti pri tistih z iPhone 6 in iPhone 6 Plus, saj predstavlja popravke predhodne posodobitve 8.0.1. Zaradi hroščov namreč več ni deloval čitalnih prstnih odtisov. Moteno je bilo tudi sprejemanje signala mobilnega omrežja. Apple se je za nastalo situacijo opravičil in spročil, da si je različico 8.0.1. naložilo dobrih 40.000 uporabnikov, ki so nato naleteli na opisane težave.

Ostali uporabniki iPhone pametnih telefonov se tako lahko veselijo izboljšanega delovanja brskalnika Safari in uporabo tipkovnic s strani zunanjih razvijalcev aplikacij. Izpopolnjeno naj bi bilo tudi delovanje aplikacije Health, nove pridobitve iOS 8 s pomočjo katere se lahko na enem mestu združujejo vse informacije o vaši telesni aktvnosti, prehranjevanju in ostalih informacijah povezanih z zdravjem.


Na seznamu popravkov je tudi dostop aplikacij do albuma s fotografijami in pa delovanje nove funkcije Family Share, ki omogoča deljenje nakupov aplikacij, glasbe in knjig med družinskimi člani.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku