Računalništvo, telefonija
13.11.2015 17:39

Deli z drugimi:

Share

Na poti v digitalno skupnost in digitalno poslovanje

Vrhunski strokovnjaki in menedžerji bodo na konferenci Genisvet: Digitalna skupnost - digitalno poslovanje odkrili ideje, pristope, napotke in konkretne rešitve za digitalizacijo poslovanja.
Na poti v digitalno skupnost in digitalno poslovanje
Na poti v digitalno skupnost in digitalno poslovanje

Digitalizacija je strateška usmeritev Evropske Unije in ena glavnih kompetenc za ohranjanje današnje in doseganje jutrišnje konkurenčnosti. Ustvarja nove poslovne priložnosti, povečuje privlačnost podjetij za kakovostne kadre in izboljšuje poslovno učinkovitost.

Podjetje Genis prireja poslovno-strokovno konferenco Genisvet: Digitalna skupnost – digitalno poslovanje, ki bo potekala 25. novembra 2015, v Kongresnem centru Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, s pričetkom ob 9.00 uri.


Prenesi vabilo z urnikom…

Vrhunske vsebine

Inspirativna in motivacijska konferenca, na kateri bodo nastopili strokovnjaki za digitalno poslovanje, menedžerji uspešnih podjetij ter poslovni svetovalci, vam bo odkrila odkrila ideje, pristope, napotke, zakonske okvire in konkretne informacijske rešitve za digitalizacijo poslovanja.

Če želite odkriti nove poslovne potenciale, če želite spoznati praktične primere ali samo dvomite v koristi digitalizacije za vaše podjetje, potem se konference enostavno morate udeležiti.


Celovit pogled na digitalizacijo

Ste naveličani dolgočasnih marketinških predavanj? Želite dobiti informacije iz prve roke, in to na privlačen in vznemirljiv način? Hočete raziskati digitalizacijo kot novo poslovno stvarnost?

Konferenca »Digitalna skupnost – digitalno poslovanje« bo ponudila še več kot to. Podali se boste na nepozabno pot, polno novih izzivov v poslovanju, organizaciji in kulturi ter v sodelovanju s kupci in dobavitelji.


Spletna prijava…

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem JARES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri JARES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem JARES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku