JARES d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Vrtovin 103, 5262 Črniče
  • 031 843 149
  • info@jares.si
  • www.jares.si
Davčna št.:
SI 44195931
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2144638
Transakcijski račun:
SI56 3400 0100 7449 639
Osnovna dejavnost:
J58.140 Izdajanje revij in druge periodike
Ustanovitelj:
Jaka Žorž, Rebeka Križanič

Jares je specializiran ponudnik storitev za poslovno in tržno komuniciranje. Ima več kot 10 let izkušenj na področjih, kot so trženje, prodaja, odnosi z javnostmi in novinarstvo.

Sodelujejo s podjetji vseh velikosti iz katere koli panoge. Rezultate sodelovanja z njimi pri trženju uporabljajo prepoznavne svetovne in lokalne blagovne znamke.

Vizija


Družba Jares, d.o.o. aktivno sodeluje pri ustvarjanju delovnih mest, družbe znanja in socialne pravičnosti ter prispeva k razvoju podjetništva in trajnostnega, okoljsko ozaveščenega gospodarjenja.

Strategija


Na enem mestu združujejo trženjske in prodajne storitve. S prilagojenimi celovitimi rešitvami pomagajo mladim, rastočim in uveljavljenim podjetjem pri uresničevanju poslovnih strategij in prodajnih ciljev na domačem in mednarodnem tržišču.

Njihova pot do uresničevanja vizije temelji na izmenjavi in prenosu znanja. Menedžerjem in tržnikom in omogočajo pridobivanje strokovnih izkušenj s privlačnih in odmevnih projektov ter jim odpirajo vrata do novih kariernih izzivov, ki ustrezajo njihovim sposobnostim, znanju in prizadevnosti.


Deli z drugimi: