Računalništvo, telefonija
16.04.2008 08:51
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na Najdi.si lahko uporabniki iščejo že med več kot 330.000 videi

V osveženem Najdi.si lahko uporabniki iščejo že med več kot 330.000 videi. Ena izmed posledic izjemne rasti spletnih video vsebin v svetu je zagotovo porast t.i. “težkih” uporabnikov spletnih video vsebin, ki mesečno pogledajo kar za 841 minut videov. Dejstvo je, da je v zadnjih letih tudi v Sloveniji zaznati porast spletnih strani z video vsebinami in posledično rast števila uporabnikov spletnih video vsebin.

Vedno večje priljubljenosti video vsebin se zagotovo zavedajo tudi pri Najdi.si, najbolj obiskani slovenski spletni strani, saj uporabniki v osveženem Najdi.si zavihku Slike / Video / Zvoki lahko iščejo že med več kot 330.000 videi.

Na vstopni strani zavihka (www.najdi.si/multimedija) se uporabniku avtomatsko prikaže osem najnovejših videov na slovenskem spletu ter najbolj iskane slike in zvoki. Če vas zanima, katere slike, videe in zvoke Slovenci danes iščemo po slovenskem spletu, ne spreglejte rubrike Najbolj iskano danes. Tu boste namreč našli nabor najbolj iskanih multimedijskih vsebin v zadnjih 24 urah.


Prijavi napako v članku