Računalništvo, telefonija
28.04.2018 06:43

Deli z drugimi:

Share

MSI in AMD s posebnim kompletom za ljubitelje iger!

Komplet Combat Crate bo zagotovil tekoče poganjanje najzahtevnejših iger!
Komplet Combat Crate bo zagotovil tekoče poganjanje najzahtevnejših iger!

Ljubitelji iger dobro vemo, da je zmogljiva in zanesljiva strojna oprema ključna, kar še posebej drži za grafično najzahtevnejše igre v ločljivosti 4K. Ker pa različne stroje komponente niso nujno polno združljive, sta podjetju AMD in MSI združili moči in za ljubitelje iger pripravili nadvse zanimivo ponudbo. Tu gre za komplet s prodajno oznako Combat Crate, ki vsebuje procesor, osnovno ploščo in seveda grafično kartico. Uporabniki pa lahko izbirajo med dvema kompletoma, pri čemer je vstopni model namenjen nekoliko manj zahtevnejšim igričarjem, drugi pa najzahtevnejšim.

Nekoliko cenejši komplet vsebuje procesor AMD Ryzen 5 1600, zmogljivejši pa Ryzen 7 1700, ostala strojna oprema pa je v obeh kompletih enaka. Ta obsega osnovno ploščo MSI B350 Tomahawk AM4 in grafično kartico MSI Radeon RX 580 ARMOR s kar osmimi gigabajti lastnega grafičnega pomnilnika, ki deluje na nekoliko višjih frekvencah od tovarniških. Kupec paketa Combat Crate bo seveda moral posebej kupiti še sistemski pomnilnik, napajalnik, trdi disk in primerno ohišje. Pri tem seveda ne smemo pozabiti še na zaslon ter računalniško tipkovnico in miško, ki morajo biti seveda primerni za igranje najzahtevnejših računalniških iger.

Poznavalci so prepričani, da so se pri podjetju AMD in MSI odločili za pričetek prodaje posebnih paketov za igričarje tudi zaradi pomanjkanja grafičnih kartic na svetovnem trgu. Glavni krivci za to pa so ljubitelji kriptovalut, saj ti zmogljive grafične kartice uporabljajo za rudarjenje.


Prijavi napako v članku