Računalništvo, telefonija
24.02.2012 10:21
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Android media player: Digicom MPEAH-D01

Preko platforme Android dostopajte na splet, glejte filme v HD in multimedijske vsebine iz zunanjih virov.
MPEAH-D01 MediaPlayer
MPEAH-D01 MediaPlayer

Ste si vedno želeli spremljati TV programe v “STREAMING” načinu, ogledati filme, video posneteke, fortografije ali poslušati glasbo iz vašega računalnika, spominskih kartic, USB ključev in ostalih zunanjih medijev na velikem zaslonu?


Digicomov MPEAH-D01 MediaPlayer vam to omogoča v visoki ločjivosti Full HD 1080P (1920×1080) s podporo aktualnih video in avdio formatov iz udobja vašega naslanjača.


S pomočjo platforme Android dostopajte na socialna omrežja kot so Facebook, Tweetter, My space, Flicker, …, glejte video posnetke na YouTube, brskajte po spletu z intergiranim Google Chrome brskalnikom in pregledujte pošto z Webmail , Google Gmail, Hotmail,

Preprosto upravljanje s pomočjo daljinskega upravljalnika in virtualne tipkovnice na ekranu dopolnjuje še brezžična multimedijska tipkovnica WKEYP-E01 kot dodatna opcija, ki jo priporočamo zaradi skromnih mer in odlične uporabnosti.

Podpira vse aktualne video formate: MOV,WMV,MKV,MP4,AVI,MPG,TS/M2T ISO,IFO,VOB, DAT,RM/RMVB, aktualne avdio formate: MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC, OGG, LTP/TRP in slikovne formate: JPG, BMP, PNG, GIF.

Preko multimedijskih povezav 1x HDMI, 2X USB, 1x SD memory, 1X video CVBS, 1X YPbPr, 1x RJ45 Ethernet 10/100 vam omogoča priklop in povezavo s sodobnimi napravami, kot so LED TV, video wall, wireless internet router, SmartPhone, iPad, iPhone, iPod in ostalimi.

Z enostavnim menijem na vašem ekranu vam olajša izbiro in ponuja široko paleto možnosti.
Splet in svet na dosegu roke iz vašega naslanjača. Digicom MPEAH-D01 Android MediaPlayer.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku