Računalništvo, telefonija
20.02.2017 23:16
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Monoqi vam ponuja nakupovanje izjemnih izdelkov

Nasveti za praznično nakupovanje
Nasveti za praznično nakupovanje

V poplavi mobilnih aplikacij, ki kupce privabljajo s cenenimi izdelki in nepreglednimi popusti, je vsakršno izstopanje omembe vredno. Eno takšnih pozitivnih presenečenj predstavlja brezplačna aplikacija Monoqi. Na voljo je tako za uporabnike Androida, kot tudi pametnih naprav z iOS-om in ponuja skrbno izbrane izdelke. Slednji se cenovno gibljejo od ugodnih pa vse do izjemno dragih, vendar pa naj vas to ne odvrne od brskanja po ponudbi. Izdelki so namreč tako dobri in kvalitetni, da je že samo brskanje po ponudbi lahko zabavna izkušnja.

Monoqi ponuja več kategorij. Na voljo so vam na primer pohištvo, tenhološki izdelki, modna oblačila in skrbno izbrani izdelki svetovno znanih oblikovalcev. V primeru večjih in pomembnejših praznikov se pripravi tudi kakšna posebna ponudba, ki vam lahko dodatno olajša nakup primernih daril za svoje bližnje. Za ugodnejše nakupe pa poskrbijo številni popusti, ki se nanašajo predvsem na dražje izdelke.

Poleg izjemne ponudbe izstopa tudi oblikovna zasnova aplikacije. Zasnovana je tako, da spodbuja brskanje po izdelkih in že s tem predstavlja aktivnost za kratkočasenje. Monoqi predstavlja dobrodošlo spremembo v poplavi povprečnih in podobnih aplikacij ter ponudb izdelkov. Izdelki se brez težav dostavljajo tudi v Slovenijo, plačilo se izvede neposredno v aplikaciji.Prijavi napako v članku