Monitorji
23.11.2022 14:03

Deli z drugimi:

Share

Monitor za tiste, za katere je samo najboljše dovolj dobro

Tisti, ki delovni dan večinoma preždijo pred računalniškim zaslonom vedo, da je kakovost monitorja, ki ga vsak dan intenzivno gledajo po več ur, pomembna.
Monitor LG UltraFine 27MD5KL-B bo zagotovo zadostil vsem pričakovanjem najzahtevnejšega poslovnega uporabnika. Foto: Enaa.com
Monitor LG UltraFine 27MD5KL-B bo zagotovo zadostil vsem pričakovanjem najzahtevnejšega poslovnega uporabnika. Foto: Enaa.com

Kakovostna slika, ki ne zahteva preveč naprezanja, dobra svetilnost, barve … pri monitorju je pomembno prav vse. Vsak monitor ne omogoča vrhunske izkušnje, spet druge pa lahko uvrščamo na sam vrh ponudbe.

Monitor LG za najzahtevnejše

Monitor LG UltraFine 27MD5KL-B bo zagotovo zadostil vsem pričakovanjem najzahtevnejšega poslovnega uporabnika. Svoje superiorne specifikacije nakaže že z izjemno ločljivostjo 5120 x 2880 (5K), pri kateri ne boste spregledali prav nobene podrobnosti. Tu pa se njegove kvalitete šele začnejo.

Monitor velikosti 27 palcev (68,58 centimetra) podpira svetlost 500 niti in s tehnologijo LG UltraFine 5K in z 218 PPI prikaže neverjetno ostre, realistične slike s širokim barvnim razponom in pestro paleto barv. Največja frekvenca osveževanja zaslona je 60 Hz, kakšno sličico na sekundo več pa bi pri njem pogrešal le kakšen igričar, saj je slika v živo videti nič manj kot vrhunska.

Ne navduši le slika, temveč njegova celovitost

Ni pa samo slika tisto, kar navdušuje. Monitor ima namreč vgrajene tudi stereo zvočnike, kamero in mikrofon, kar uporabniku zagotavlja bogato medijsko izkušnjo. Naj gre za zahtevno delo z medijskimi vsebinami, zabavo, komunikacijo ali spletni klepet – na monitor LG UltraFine 27MD5KL-B se boste lahko zanesli.

Thunderbolt 3 in optimizirana zmogljivost za Mac

Gre za izdelek, ki si ga ne privošči vsak, tisti, ki si ga, pa ve, zakaj. Temu primerno bo znal v njem uživati. Premore tudi Thunderbolt 3 in lahko hkrati prenaša 5K video, zvok in podatke ter polni napravo z močjo do 94 W. Ta superzmogljiv vhod je združljiv z računalniki Mac, ki podpirajo Thunderbolt 3, Maci, ki podpirajo USB Type-C™, ali iPad Pro.

Podroben nadzor nad nastavitvami zaslona, ​​kot sta svetlost in glasnost, je mogoče izvesti z macOS, ne da bi morali uporabiti kakršne koli fizične gumbe na monitorju.

Prilagodite si prostor po svoje, monitor LG UltraFine 27MD5KL-B vam bo pri tem pomagal

Monitor LG UltraFine 27MD5KL-B ima priročno nastavitev višine in nagiba ter omogoča enostavno namestitev na steno. S tem sprostite prostor na mizi in si uredite optimalno delovno okolje, v katerega se boste z veseljem vračali.

Več o tem zmogljivem monitorju najdete NA TEJ POVEZAVI.

Če iščete monitor, a ta za vas ni pravi, pa več ponudbe najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
enaA.com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70