Telefonija
03.03.2007 11:27

Deli z drugimi:

Share

Mobitel z občutno cenejšim prenosom podatkov na Hrvaškem

Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila bistveno nižjo ceno podatkovnega prenosa na Hrvaškem v omrežju operaterja T-Mobile.

Mobitelovi naročniki, ki gostujejo v omrežju hrvaškega operaterja T-Mobile odslej podatke prenašajo bistveno ceneje. Popust v višini 60 odstotkov velja že za paketni prenos podatkov GPRS, opravljen v februarju, prav tako velja 100 odstotni popust na strošek dnevne uporabe paketnega prenosa podatkov v omrežju hrvaškega operaterja T-Mobile.

Enotna znižana informativna cena za 100 kB prenosa podatkov znaša zgolj 0,50562 EUR (121 SIT). Naročnikom je omogočena tudi uporaba storitev v omrežju UMTS operaterja T-Mobile Hrvaška.

Informacije o roaming partnerjih in cenah
Uporabnikom svetujemo, da se pred odhodom v tujino informirajo o roaming partnerjih in cenah storitev. V ta namen lahko pokličejo Mobitelov Center za pomoč naročnikom na številki 031/041/051 700 700 (klici iz omrežja Mobitel GSM/ UMTS so brezplačni), obiščejo najbližji Mobitelov center ali informacije poiščejo na spletnih straneh www.mobitel.si. Cene gostovanj v posameznih državah so uporabnikom na voljo tudi na mobilnem Planetu pod Moj Mobitel -> Gostovanja, informacije so zbrane tudi v brošurah v tiskani in v elektronski obliki. Naročniki Mobitel GSM/UMTS lahko uporabijo še storitve SMS cenik gostovanja, SMS cenik GPRS gostovanja in SMS cenik UMTS gostovanja, z uporabo katerih prejmejo serijo brezplačnih SMS-ov s cenami. Za podatke o cenah klicev in sporočil SMS uporabnik na številko 1919 pošlje SMS z imenom države (npr.: SPANIJA), za podatke o GPRS gostovanju pošljejo besedo GPRS in ime države (npr.: GPRSSPANIJA), za UMTS gostovanje pa UMTS in ime države (npr.: UMTSAVSTRIJA).

Odlična izbira operaterjev v tujih državah
Družba Mobitel uporabnikom Mobitel GSM/UMTS omogoča GSM gostovanje pri kar 313 operaterjih v 180 državah sveta. Naročniki Mobitel GSM/UMTS lahko izkoristijo tudi možnost GPRS gostovanja pri 148 operaterjih v 82 državah ter gostovanja UMTS pri 49 operaterjih v 27 državah.


Prijavi napako v članku