Telefoni
09.11.2013 09:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilnika Galaxy S5 in Galaxy Note 4 z mogočnim fotoaparatom

Pametna mobilnika Galaxy S5 in Galaxy Note 4 bosta zlahka prepričala tudi ljubitelje digitalne fotografije, saj bosta opremljena z nadvse kakovostnim digitalnim fotoaparatom. Ta bo namreč opremljen s kakovostnim slikovnim tipalom ločljivosti 16 milijonov točk in tehnologijo ISOCELL.
Pametna mobilnika Galaxy S5 in Galaxy Note 4 bosta zlahka prevzela vlogo kompaktnih fotoaparatov!
Pametna mobilnika Galaxy S5 in Galaxy Note 4 bosta zlahka prevzela vlogo kompaktnih fotoaparatov!

Podjetje Samsung bo še pred pomladjo v prodajo ponudilo dva vrhunska pametna mobilna telefona, ki bosta na račun izjemno zmogljive strojne opreme zlahka opravila s konkurenco. Pametna mobilnika Galaxy S5 in Galaxy Note 4 bosta zlahka prepričala tudi ljubitelje digitalne fotografije, saj bosta opremljena z nadvse kakovostnim digitalnim fotoaparatom. Južnokorejski gigant je namreč najavil, da bo novinca opremil z izjemnim slikovnim tipalom ločljivosti kar zavidljivih 16 milijonov točk.

Novi digitalni fotoaparat podjetja Samsung bo za nameček temeljil še na osnovi napredne tehnologije ISOCELL. Ta zagotavlja kakovosten zajem fotografij in videoposnetkov tudi ob zmanjšani svetlobi. Na zajetih posnetkih pridejo do izraza predvsem žive barve in njihov kontrast. Zaradi tega so mnogi strokovnjaki prepričani, da uporabniki pametnih mobilnikov Samsung Galaxy S5 in Galaxy Note 4 ne bodo več potrebovali kompaktnih digitalnih fotoaparatov višjega cenovnega razreda.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku