Triki in nasveti
07.10.2011 11:05
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilnik, taksi prosim!

Taksi bo kmalu vedno na dosegu roke!
Taksi bo kmalu vedno na dosegu roke!

Znano je, da Slovenci radi pregloboko pogledamo v kozarec. To se žal najbolj pozna na cestah. Nesreče s smrtnim izidom in hudimi telesnimi poškodbami se namreč dogajajo predvsem zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Na srečo smo Slovenci tudi zelo inovativen narod. To se je tokrat pokazalo z aplikacijo, ki je namenjena voznikom, ki na zabavah radi pogledajo globoko v kozarec.

Aplikacija Kjesitaksi? namreč omogoča enostavno in hitro naročanje taksijev brez klicnega centra. Na spletni strani in mobilni aplikaciji je na voljo zemljevid, ki prikazuje vse najbližje taksije glede na našo trenutno lokacijo in prikazuje celo ceno na kilometer in štartnino. Z uporabo aplikacije Kjesitaksi? ne bomo več potrebovali telefonskih številk, ampak bomo taksi poklicali neposredno preko aplikacije.

Aplikacijo Kjesitaksi? bodo lahko uporabljali lastniki pametnih mobilnih telefonov Android, in sicer od 3. novembra dalje. Z njo bomo imelo možnost iskati telefonske številke taksijev po Ljubljani. Aplikacija Kjesitaksi? bo na volj za prenos na spletni strani http://goo.gl/lNQWe. V novost bodo v prihodnje vključena še druga večja slovenska mesta. Do konca novembra pa naj bi bila za nameček na voljo še različica, namenjena lastnikom Applovih mobilnih telefonov iPhone.


Prijavi napako v članku