Telefoni
09.06.2010 11:06
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilnik Android za petdeset tisoč ameriških dolarjev

Če ne veste, kam bi z denarjem, vam bo podjetje Ulysse Nardin z veseljem priskočilo na pomoč.
Če ne veste, kam bi z denarjem, vam bo podjetje Ulysse Nardin z veseljem priskočilo na pomoč.

Če ne veste, kam bi z denarjem, vam toplo priporočamo nakup zdaleč najdražjega mobilnega telefona na svetu, ki za poganjanje programske opreme uporablja zdaleč najbolj priljubljen mobilni operacijski sistem Android. Gre za hibridni pametni mobilni telefon Chairman podjetja Ulysse Nardin, za katerega je potrebno odšteti kar 50 tisoč ameriških dolarjev oziroma 42 tisoč evrov.

Za zajeten kup denarja bomo dobili v last oblikovno izjemno zanimivi mobilnik, ki je opremljen z na dotik občutljivim zaslonom s 3,2-palčno oziroma 8,1-centimetrsko diagonalo in bralnikom prstih odtisov. Za zajem nepozabnih trenutkov je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk. Vgrajeni predvajalnik večpredstavnostnih vsebin je kos tudi visokoločljivim videoposnetkom.

Štirifrekvenčni hibridni pametni mobilni telefon Chairman podjetja Ulysse Nardin temelji na osnovi platforme Freescale in ima za shranjevanje podatkov na voljo kar 32 gigabajtov prostora. Napolnjena baterija zadošča za okoli osem ur neprekinjenih pogovorov in za okoli 30 dni avtonomije v pripravljenosti. V mobilniku je vgrajen celo kinetični energijski sistem, ki polni baterijo, ko se mobilnik premika.


Prijavi napako v članku