Računalništvo, telefonija
09.04.2008 12:10

Deli z drugimi:

Share

Mobilni internet brez omejitev

Si.mobil – Vodafone je na nedavni novinarski konferenci predstavil znatno nižje cene storitev Mobilnega interneta in ponudil prvi paket z neomejeno porabo v Sloveniji za 19 evrov mesečno, kar je ugodneje od večine slovenskih ponudnikov fiksnega interneta. Uporabniki lahko paket Mobilni internet Unlimited z neomejeno porabo tudi brezplačno preizkusijo. Povezavo v širokopasovni mobilni internet omogočajo USB modemi in kartice, ki so ob sklenitvi naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev na voljo po cenah od 1 do 40 evrov.

Uporabnikom je tako na voljo nov paket in opcija Mobilni internet Unlimited, ki omogoča neomejeno porabo v Sloveniji za 19 evrov mesečno. Si.mobil – Vodafone je ponudil tudi večje količine vključenega prenosa podatkov za nižjo ceno. Peter Curk, direktor marketinga, je povedal: “Širokopasovni mobilni internet Si.mobil – Vodafone sedaj za primerljivo ali celo nižjo ceno uporabnikom omogoča hiter, enostaven in varen vstop v digitalni svet. Uporabnik se lahko osvobodi fiksnega priključka in do interneta dostopa na različnih krajih ter različnih računalnikih s plačilom samo ene naročnine.”

Si.mobil – Vodafone kupcem paketa Mobilni internet Unlimited ob sklenitvi naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev omogoča nakup Vodafone Mobile Connect USB modema ali Vodafone Mobile Connect kartice za le 1 evro. Kupcem paketa Mobilni internet Unlimited je dana tudi edinstvena možnost brezplačnega preizkusa; ta jim omogoča, da se brez stroškov prepričajo, ali jim ta storitev ustreza in če ne bodo zadovoljni, lahko v 15 dneh od dneva nakupa prekinejo naročniško razmerje.

Si.mobil – Vodafone nagrajuje tudi svoje obstoječe uporabnike. Družba bo vsem obstoječim uporabnikom Mobilnega interneta samodejno vklopila nižje cene. Naročniki paketov Smart, ki bodo postali tudi novi naročniki na paketu Mobilni internet Unlimited za najmanj dve leti, pa bodo za storitev namesto 19 evrov mesečno plačevali le 17 evrov. Predstavniki Si.mobil – Vodafone so na novinarski konferenci napovedali tudi do 55 odstotkov nižje cene mobilnega interneta v gostovanju še pred poletjem.

Si.mobil – Vodafone uporabnikom zagotavlja 25-odstotno pokritost prebivalstva s signalom UMTS/HSDPA (hitrost prenosa podatkov do 3,6 Mbit/s), 90-odstotno pokritost signala s tehnologijo EDGE (hitrost prenosa podatkov do 236 kbit/s) in 99,6-odstotno pokritost s signalom GSM/GPRS (hitrost prenosa podatkov do 80 kbit/s). Si.mobil – Vodafone bo nadaljeval s povečevanjem zmogljivosti omrežja v mestih, kjer je uporabnikom že na voljo signal UMTS/HSDPA, in širil pokritost v ostala večja slovenska mesta in kongresna središča.


Prijavi napako v članku