Triki in nasveti
29.12.2014 15:21
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilni brskalnik Dolphin prinaša Flash na Android 5.0!

Najnovejša različica mobilnega brskalnika Dolphin podpira tehnologijo Flash tudi znotraj mobilnega operacijskega sistema Android 5.0 Lollipop.
Najnovejša različica mobilnega brskalnika Dolphin podpira tehnologijo Flash tudi znotraj mobilnega operacijskega sistema Android 5.0 Lollipop.

Podjetje Google je v drugi polovici leta 2012 iz varnostnih razlogov prenehalo podpirati tehnologijo Flash podjetja Adobe za mobilni operacijski sistem Android. Ker pa določene spletne strani še vedno potrebujejo tehnologijo Flash za nemoteno delovanje, so jo programerji mobilnega spletnega brskalnika Dolphin vgradili neposredno v njihov izdelek. Najnovejša različica njihovega mobilnega brskalnika pa podpira tehnologijo Flash tudi znotraj mobilnega operacijskega sistema Android 5.0 Lollipop, kar bo znalo priti v poštev predvsem uporabnikom novejših mobilnih naprav Android.

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Dolphin se lahko pobaha še z vrsto drugih novih možnosti, kot so možnost nastavitve sinhronizacije preko tehnologije Dolphin Connect ter uporabo brezstične tehnologije NFC za povezovanje z drugimi mobilnimi napravami. Nadvse zanimiva je tudi možnost samodejnega brisanja vsebine iz sistemskega pomnilnika, v kolikor slednjega ni dovolj na razpolago za nemoteno delovanje. Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Dolphin navdušuje tudi s hitrim in zanesljivim delovanjem.

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Dolphin je na voljo za brezplačen prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na naslovu bit.ly/Dolphin-Google. V primeru težav pri namestitvi ali uporabi novosti pa se po pomoč in nasvete seveda lahko zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku