Igre
07.12.2014 10:35

Deli z drugimi:

Share

Mionix Naos QG: Prva pametna računalniška miška!

Za prvo pametno računalniško miško je potrebno odšteti preračunanih 106 evrov.
Za prvo pametno računalniško miško je potrebno odšteti preračunanih 106 evrov.

Računalniška miška odločilno vpliva na kakovost igranja najzahtevnejših računalniških iger, zato številna podjetja širom sveta v razvoj te periferne enote še vedno vlagajo zajetne kupe denarja. To je več kot dobro vidno pri vrhunski računalniški miški Mionix Naos QG podjetja MionixLabs, saj gre tu za prvo pametno miško na modrem planetu. Podjetje zagonska sredstva za pričetek proizvodnje novosti zbira preko spletnega portala Kickstarter (bit.ly/Mionix-Naos-QG), za ta namen pa potrebuje kar preračunanih 81 tisoč evrov.

Pametna računalniška igra Mionix Naos QG podjetja MionixLabs bo nedvomno dvignila kakovost igranja računalniških iger, saj je opremljena s številnimi tipali, ki spremljajo odziv telesa pri igranju računalniški iger. Igralci preko namenske programske opreme odstopajo do zbranih informacij, in sicer z namenom, da z njihovo podrobno analizo dosežejo boljše igralne rezultate. Med številnimi tipali namreč najdemo tudi tipalo srčnega utripa in dve tipali za analizo sprememb v koži na prstih in dlani, podatki pa se bodo lahko prikazovali na zaslonu celo med igranjem igre.

Če bo podjetju MionixLabs za prvo pametno računalniško miško Mionix Naos QG uspelo zbrati preračunanih 81 tisoč evrov, jo bodo prvi igralci prejeli že julija leta 2015. Novost je trenutno naprodaj po akcijski ceni, ki znaša preračunanih 106 evrov.


Prijavi napako v članku