Računalništvo, telefonija
11.06.2010 15:49
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Miniaturni kamkorder za športne fanatike

Športnikom se zagotovo že cedijo sline!
Športnikom se zagotovo že cedijo sline!

Če radi snemate vaše najdrznejše športne podvige (gorsko kolesarjenje, plezanje, rafting in podobno), vam priporočamo nakup najnovejšega miniaturnega kamkorderja podjetja Drift Innovation. Gre namreč za zdaleč najmanjši kamkorder na svetu, ki lahko zajema filmske posnetke v visoki ločljivosti formata 1080p s povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo.

Napravica je opremljena tudi z miniaturnim barvnim zaslonom LCD z 1,5-palčno oziroma 3,8-centimetrsko diagonalo. Piko na i dajeta še vgrajeni zvočniški sistem in pomnilniška kartica SDHC z 32 gigabajti prostora. Vgrajena baterija pa zadošča za večurno brezskrbno snemanje naših najdrznejših športnih podvigov.

Miniaturni kamkorder bomo zlahka prenašali naokrog, saj meri le 133 x 50 x 33 milimetrov in tehta le 138 gramov. Za lažje upravljanje z novincem med športnimi podvigi je na voljo priročen daljinski upravljavec. Miniaturnemu kamkorderju za športne fanatike Drift Innovation HD170 lahko štejemo v slabost le ceno, saj je za vstopno različico onkraj luže potrebno odšteti kar 330 dolarjev oziroma 270 evrov.


Prijavi napako v članku