Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
19.01.2023 16:35

Deli z drugimi:

Share

Mini računalnik za nezahtevne uporabnike, ki ga lahko dobite za dobrih 170 €

Marsikdo ne potrebuje najnovejše delovne postaje ali gaming računalnika. Marsikdo niti ni pripravljen plačati več kot tisoč evrov za računalnik, ki je občutno premočan za njihove potrebe. Nezahtevni uporabniki iščejo računalnik, ki enostavno deluje in ne zahteva celega bogastva. Na spletni strani GeekBuying smo našli enega izmed tovrstnih primerkov. Imenuje se BMax B3 Mini PC, ki se lahko pohvali s solidno zmogljivostjo za ceno, ki jo zahteva. Kako visoka je ta cena? Samo 177,43 € s pomočjo promocijske kode 7HFREXOY.

Kompaktni računalnik BMax B3: glavne značilnosti

Mini računalnik BMax B3 lahko enostavno odprete s pritiskom na gumb, ni potrebno nobeno vijačenje. Tako lahko na zelo enostaven način zamenjate/nadgradite/vstavite 2,5-palčni HDD disk, M.2 SATA SSD ali pa sistemski pomnilnik (RAM). Vse potrebne konektorje dobite priložene v paketu.

Kompaktni računalnik BMax B3 je opremljen s procesorjem Intel Jasper Lake N5095 11. generacije, ki ima 4 jedra in 4 niti ter 4 MB L3 predpomnilnika. Izdelan je na 10-nanometrski arhitekturi, deluje pa pri frekvenci vse do 2,9 GHz. Računalnik ima vgrajen 256 GB M.2 SATA SSD in 8 GB DDR4 pomninlika. Hitrost branja SSD diska je 500 MB/s, kar je dovolj hitro za osnovna pisarniška opravila.

Za potrebe povezljivosti razpolaga s 4 USB priključki, 2 HDMI vhoda, microSD reža, priključek za Ethernet in 3,5-mm vhod za slušalke.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec GeekBuying vam računalnik dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Dodal je še brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več