Poslovne rešitve
27.08.2021 11:30
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nikoli ni prepozno, da iz kaosa ustvarite uspeh

Računalniki lahko vozijo avtomobile, pristanejo na Marsu in rešijo kompleksne naloge. Pa se kdaj vprašate, ali računalnik lahko reši vsako težavo?
Prof. dr. Milan Krajnc, psihoterapevt, nominiranec za Nobelovo nagrado in strokovnjak za reševanje problemov na osebnem in poslovnem področju.
Prof. dr. Milan Krajnc, psihoterapevt, nominiranec za Nobelovo nagrado in strokovnjak za reševanje problemov na osebnem in poslovnem področju.

Tudi če delate z najpametnejšimi programerji, tudi če imate neskončno časa in energije ter neomejeno računalniško moč, vedno obstajajo področja, za katera računalnik preprosto nima odgovora. Eno izmed teh je zagotovo človeška psihologija in čustva.

Ko se pojavijo težave, jih najraje rešujete sami ali s prijatelji, sodelavci, najsi gre za osebne ali poslovne probleme. Pa je res to najboljša rešitev? Vrtite se v začaranem krogu in čakate, da težave izginejo same od sebe. Pa bodo res? Dr. Milan Krajnc je strokovnjak za reševanje problemov na osebnem in poslovnem področju. Skozi različne inovativne postopke in metode vas pelje skozi labirint, iz katerega sami ne najdete izhoda. 

Njegova svetovanja delajo v vas in tudi v podjetjih velike premike. Premike, za katere sploh niste vedeli, da jih zmorete narediti. Njegovi pristopi temeljijo na naravi, psihologiji čustev, fiziki – različnih metodah, ki jih je združil v zmagovalno kombinacijo. Postanete lahko to, kar ste si vedno želeli. Biti to, kar ste!

Podjetje je oseba, je družina, je sklop različnih energij. Ni enostavno krmariti takšno ladjo skozi orkane in valove. Enostavno je pluti po gladki, mirni vodi, ampak slej ko prej zapiha veter in prinese težave.

Dr. Milan Krajnc je lahko kapetan vaše ladje, da vam pomaga s čim manjšimi težavami prepluti skozi črne oblake, ki napovedujejo nevihte, visoke valove in uničujoče strele. Če ste že zapluli na čeri, vam svetuje, kako popraviti škodo. Svetoval je že velikim priznanim kooperacijam, mnogim poslovno uspešnim družinskim in drugim podjetjem ter svetovnim voditeljem.

On ve, kako. Začuti in vas popelje do varnega pristana.

Milan-Krajnc-ekonomija-nobelova-nagrada

Iz kaosa ustvari uspeh. To lahko naredi le, če mu dovolite.

Na temo svetovanja družinskim podjetjem je napisal knjigo V čevljih staršev (bit.ly/2Vwm384), v kateri najdete nazorne primere delovanja na to temo.

Njegovo uspešno in inovativno delo so opazili tudi v Evropskem centru za mir in razvoj ECPD na
University for Peace, ki so jo ustanovili Združeni narodi, kjer poučuje management, saj so ga nominirali za Nobelovo nagrado za ekonomijo 2021.

Osnova nominacije je inovativna znanstvena veda Dinamilogija, kjer je skozi skrivnosti narave ustvaril nov poslovni model, Dinamični model vodenja (bit.ly/3fMINIj), ki spodbuja naravne potrebe ljudi. Z modelom dinamičnega vodenja je zelo natančno strukturiral vse procese v gospodarstvu in združil zakone fizike, psihologije ter jih uvedel v ekonomijo potreb.

Model govori namreč o tem, kako voditi podjetje brez manipulacije, brez stresa med prehodi iz enega sistema v drugega.

Se strinjate, da je vse, kar si ljudje želimo, ne glede na starost, uspeh, barvo kože in podobno, da bi bili srečni? Če vam manjka korak do sreče, jo lahko najdete s pomočjo njegove knjige Mi uspešni, mi srečni (bit.ly/3yo3hOP), v kateri so tudi praktične vaje.

Skozi njegovo vodenje si ustvarite svoj del sreče in uspeha

Več o storitvah na poslovni ali osebni poti najdete na njegovi obsežni spletni strani www.milankrajnc.si in v spletni trgovini www.milankrajnc.si/trgovina (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
izobraževanja izobraževanja na daljavo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več