Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
22.01.2024 17:00

Deli z drugimi:

Share

Mikrocopov spletni seminar: HRM: Kako učinkovito deliti in e-podpisovati kadrovsko dokumentacijo?

Delo v kadrovski službi je v vseh pogledih močno vezano na dokumente. Tudi vi izgubljate čas pri deljenju in podpisovanju dokumentacije v kadrovskem oddelku? Vabljeni na brezplačni spletni seminar, ki bo 6. februarja 2024 ob 11. uri.

Dokumenti so pri kadrovskem delu zelo pomembni, vsebujejo pa tudi veliko osebnih podatkov. Ustvarjanje, vročanje, pridobivanje teh dokumentov zna biti za kadrovika zelo zamudno delo, zato lahko na tokratnem spletnem seminarju, ki ga bo vodila strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, Nataša Centa, izveste, katere najboljše prakse kadrovikom pomagajo pri prehodu na bolj digitaliziran in avtomatiziran način upravljanja s kadrovskimi dokumenti.

Na seminarju bo Nataša Centa predstavila ključne vidike deljenja in vročanja kadrovskih dokumentov, prakse beleženja in sledenja dokumentov, različne vrste e-podpisovanja in kako pomembna je varnost pri procesu e-podpisovanja. Spoznali boste pomen povezanosti personalnih map in digitalizacije HR procesov in si skupaj pogledali praktične primere iz prakse.

Spletni seminarj je prvi iz serije treh s področja kadrovanja in je namenjen vsem kadrovikom, ki želijo avtomatizirati in optimizirati svoje kadrovske procese. Brezplačno prijavo na spletni seminar lahko opravite na njihovi strani.

O PREDAVATELJICI

Nataša Centa je strokovnjakinja za digitalizacijo poslovanja s poudarkom na kadrovskih procesih. Njeno izčrpno znanje upravljanja kadrov dopolnjujejo večletne izkušnje s področja vpeljave sodobnih IT rešitev v podjetja v času digitalizacije in svetovanja s področja različnih kadrovskih IT rešitev. Uspešno povezuje ključne člane ekip izvajalca in naročnika z motom: »Skupaj zmoremo vse«.

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi. www.mikrocop.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
webinar hramba podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROCOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROCOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več