Računalništvo, telefonija
16.06.2009 09:11
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft v najnovejšem Gartnerjevem poročilu

Microsoft si obeta povečanje dobička s prihodom operacijskega sistema Windows 7.
Microsoft si obeta povečanje dobička s prihodom operacijskega sistema Windows 7.

Gartner

je v novem raziskovalnem poročilu o izdelkih za upravljanje poslovanja uvrstil Microsoftovo programsko opremo Microsoft Dynamics AX v kvadrant vodilnih ponudnikov. Poročilo je posvečeno globalnim izdelkom za upravljanje poslovanja, ki so prilagojeni zlasti srednje velikim podjetjem, ponudnikom izdelkov z od 100 do 1.000 zaposlenimi. V istem poročilu se je v kvadrantu nišnih ponudnikov prav tako dobro odrezala programska oprema Microsoft Dynamics NAV.

»Naša uvrstitev v Magični kvadrant potrjuje, kar smo že vedeli: da ima Microsoft pravo dolgoročno strategijo in izdelke za srednje velika podjetja ter da uspešno uresničujemo svojo vizijo,« je povedal Crispin Read, generalni direktor za Microsoft Dynamics ERP pri Microsoftu. »Vsak dan slišimo, kako uporabniki naših rešitev ERP dobijo resnično vrednost, kar je zlasti pomembno v današnjem gospodarskem okolju.«

Microsoft Dynamics AX nudi srednje velikim in večjim podjetjem funkcije za posamezne panoge, ki jim omogočajo uspešno delovanje na konkurenčnem globalnem trgu z nadzorom stroškov, upravljanjem tveganja in izboljšanjem storilnosti zaposlenih. Ponudniki, uvrščeni v kvadrant vodilnih, nudijo zrelo ponudbo, ki izpolnjuje zahteve trga, in prikazujejo vizijo, potrebno za ohranitev položaja na trgu ob spreminjanju potreb.


Prijavi napako v članku