Računalništvo, telefonija
14.07.2011 15:00
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

McAfee Slovenija spletna stran

McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, in REAL security d.o.o., ki Sloveniji uradno zastopa podjetje McAfee, s ponosom predstavljata spletno stran - McAfee SLOVENIJA.
McAfee Slovenija spletna stran
McAfee Slovenija spletna stran

Za nami je že več kot leto dni v obojestransko zadovoljstvo izredno uspešnega sodelovanja med podjetjema REAL security in McAfee. Naj vam malce osvežimo spomin na za nas zgodovinske spremembe izpred enega leta – spomladi leta 2010 smo v podjetju REAL security po več sicer tudi uspešnih letih prekinili sodelovanje s konkurenčnim globalnim ponudnikom varnostnih rešitev in izbrali novega partnerja. To je podjetje McAfee, ki je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov, ki pokrivajo praktično vsa področja informacijske varnosti, mnogo več kot smo jih pokrivali s predhodnim partnerjem. Za sodelovanje s podjetjem McAfee smo se odločili na podlagi potreb in pogostega povpraševanja naših strank in partnerjev po celovitih rešitvah za zagotavljanje zaščite pred internetnimi grožnjami, kar smo prej lahko dosegali le s kombinacijo rešitev dveh ali več dobaviteljev. Korak ni bil lahek, spremembe so bile za nas kar velike, na začetku smo bili nekoliko previdni, nato pa je bilo treba kar naporno delati, a delo je prinašalo boljše in boljše rezultate. REAL security je vpeljal McAfee v uveljavljen prodajni kanal v Jadranski regiji, predstavljal rešitve in organiziral sestanke. Za nami je tudi izredno uspešna konferenca RISK 2011, na kateri je zasijala nova zvezda – McAfee. Po letu dni je McAfee mnogo bolje uveljavljen v naši regiji, preteklost pa je pozabljena.

Vendar je treba iti naprej, vedno le naprej. Zato smo za vas, nas in vse ostale pripravili spletni portal McAfee Slovenija, na katerem so ali še bodo dostopne prav vse informacije v zvezi s podjetjem McAfee, McAfee rešitvami, ponudbo McAfee rešitev in storitev ki jih izvajamo v podjetju REAL security, pa morda še kaj drugega.

Vabimo vas da obiščete portal McAfee SLOVENIJA na spletnem naslovu http://www.mcafee-slo.si/ in da si ta naslov shranite v seznam priljubljenih povezav. Sledite nam lahko tudi na storitvah LinkedIn, Facebook ter Twitter. Lepo pozdravljeni!

Povezava do spletne strani:
http://www.mcafee-slo.si/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri REAL SECURITY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

REAL Security

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku