28.10.2011 15:10
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

McAfee pred vsemi (konkurenti)

McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, ki ga pri nas zastopa REAL security d.o.o., je v zadnjih tednih objavil nekaj novic, ki jih bomo tukaj na kratko predstavili v enem samem paketu.
McAfee - Safe never sleeps
McAfee - Safe never sleeps

McAfee je vodilni ponudnik na tržišču IPS rešitev naslednje generacije

McAfee se po vodilnih analizah že nahaja v segmentu vodilnih ponudnikov rešitev za preprečevanje vdorov v informacijska omrežja ‘network IPS’ (intrusion prevention systems), po zadnjih podatkih pa vodijo tudi glede na Gartnerjeve najnovejše zahteve za naslednjo generacijo teh vrst rešitev – Network Security Platform version 7 je EDINA rešitev, ki izpolnjuje te pogoje.
Webcast: http://www.mcafee.com/gartner-nextgenips

McAfee je na prvem mestu Gartnerjeve preglednice rešitev za zaščito mobilnih podatkov

McAfee-jeve rešitve Endpoint Encryption / Data Protection so se spet znašle v vodilnem kvadrantu Gartnerjevega poročila »2011 Magic Quadrant for Mobile Data Protection« . V analizi so posebej izpostavili McAfee-jevo zanesljivost in tehnologije ter prevzem podjetja Safeboot, področje ‘mobile data protection’ pa definirajo kot rešitve za učinkovito zaščito podatkov na medijih v prenosnih in tabličnih računalnikih, pametnih telefonih in na klasičnih odstranljivih oz. prenosljivih podatkovnih medijih.


Poročilo: http://www.mcafee.com/us/independent-reports/gartner-mq-mobile-data-protection-2011.aspx?cid=WBB029

McAfee-jevi izdelki se odlično odrežejo na neodvisnih testih

McAfee Endpoint Protection 8.8 je prejel potrdilo o ustreznosti laboratorija AV-TEST – “AV-TEST Approved Endpoint Protection Product”. Med petnajst preizkušenimi rešitvami se je uvrstil na četrto mesto po hitrosti skeniranja in četrto mesto po uspešnosti, in je EDINI brez napačnih detekcij (false positives).


av-test.org poročilo: http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/julaug-2011/

Priznanja za McAfee Mobility Management ter McAfee Mobile Security

Vodilne tehnološke publikacije CRN, InformationWeek, InfoSecurity ter PCTipp so podelile več priznanj tema dvema izdelkoma. Uvrstila sta / bila izbrana med zmagovalce v naslednjih seznami: ’50 Mobility Products We Love Right Now’, ‘Best Mobile Data Security Products’, ’10 Mobile Security Vendors to Watch’, ’25 Hot Security Products to Watch’.


Novica: http://www.mcafee.com/uk/about/news/2011/q4/20111013-01.aspx

Hvalnice rešitvi za zaščito mladine

Starševski pripomoček McAfee Safe Eyes, katerega namene je pomagati staršem pri upravljanju uporabe interneta pri otrocih, je pridobil prestižno potrdilo ‘Good Housekeeping Seal’. Safe Eyes so že prej pohvalili pori več drugih organizacijah, staršem ga med drugimi priporočajo The National Parenting Center, Parents’ Choice Foundation, European Commission, PC Magazine ter LAPTOP Magazine.


Novica: http://www.mcafee.com/uk/about/news/2011/q4/20111011-03.aspx

### ### ###

O McAfee

McAfee je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov. Njihove rešitve obsegajo preverjene proaktivne varnostne produkte in storitve vseh vrst – protivirusne programe, izdelke za boj proti neželeni elektronski pošti, požarne pregrade, sisteme za preprečevanje vdorov ter druge programske in strojne varnostne rešitve ter storitve v oblaku – namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Večkrat nagrajen razvojni oddelek podjetja pripravlja inovativne rešitve za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev. S temi izdelki se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov.

Med uporabniki izdelkov McAfee so tako največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, kot tudi milijoni domačih uporabnikov ali majhnih podjetij in družinskih obrti. Podjetje McAfee je ustanovil John McAfee leta 1987, v kasnejših letih pa je razširilo ponudbo z mnogimi pomembnimi pripojitvami ter tako postalo vodilno svetovno podjetje z najbolj popolno ponudbo varnostnih rešitev nasploh.
McAfee zagotavlja obsežno varnost z dobavljanjem vseh vrst varnostnih rešitev za vse vrste strank.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.mcafee.com

Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri REAL SECURITY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

REAL Security

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku