Računalništvo, telefonija
20.06.2017 11:12
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Leagoo M5 Edge: manj kot 10 evrov za vrhunski telefon

Leagoo M5 Edge: manj kot 10 evrov za vrhunski telefon
Leagoo M5 Edge: manj kot 10 evrov za vrhunski telefon

Da, prav ste prebrali. Kitajski proizvajalec pametnih telefonov Leagoo je namreč ob lansiranju svojega novega telefona z oznako M5 Edge skupaj s spletno trgovino Tomtop pripravil posebno akcijo, v kateri ga lahko, če vam je sreča nekoliko naklonjena, dobite za manj kot 10 evrov. Vse kar morate storiti je na spletni strani trgovca (http://bit.ly/m5_edge_RN) oddati svoje naročilo za telefon, poravnati polno plačilo (71 evrov) in na njihovi Facebook strani v komentarjih napisati številko vašega naročila. Pri Tomtopu bodo nato izžrebali 10 srečnežev, katerim bodo vrnili razliko v kupnini.

Telefon pa tudi sicer ni drag, saj ga v promocijskem obdobju, ki bo trajalo do 26. junija lahko kupite za dobrih 70 evrov, kar je, glede na to kar ponuja, prava kupčija. Po tem datumu pa bo polna cena znašala 89 evrov. Če si ga omislite v promocijskem obdobju, pa boste zraven dobili še brezplačne slušalke in silikonsi zaščitni etui.

Kaj je Leagoo M5 Edge?

Leagoo M5 Edge je pametni telefon, katerega glavni lastnosti sta nočna fotografija in “neskončni” 12,7-centimetrski (5-palčni) zaslon, ki je skoraj brez robov. Ta namreč pokriva kar 80 % prednje ploskve telefona, tako da je multimedijska izkušnja z njim resnično vrhunska, vse skupaj pa dopolnjuje še ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik in tehnologija On-cell, ki poskrbi za bolj razločno sliko in boljšo odzivnost pri upravljanju na dotik.

Kot že rečeno, pa telefon blesti tudi pri fotografiji v temnejših pogojih (in seveda tudi svetlejših). Fotoaparat z ločljivostjo 13 MP je namreč opremljen s štiridelno lečo in zaslonko, ki se odpre do širine f/2.0, kar pomeni, da senzor fotoaparata doseže precej več svetlobe kot pri primerljivih telefonih. Telefon M5 Edge tako ni konkurenčen le s svojo ceno, ampak tudi s svojimi izjemnimi karakteristikami.

Poleg tega pa ga odlikuje tudi zelo všečen videz z minimalističnim kovinskim ohišjem, v katerega je bilo vloženih več kot 180 ur oblikovanja.


Leagoo M5 Edge je sicer po specifikacijah primerljiv z zmogljivim in uveljavljenim telefonom Xiaomi Redmi 4a, le da ga prekaša tako pri fotografiji in zaslonski tehnologiji, kot tudi pri ceni.

Tehnične karakteristike

Zaslon: IPS LCD, 12,7 cm (5 palcev), ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik

Fotoaparat: zadaj 13 MP (f/2.0), spredaj 8 MP

Procesor: 4-jedrni MT6737

RAM: 2 GB

Spomin: 16 GB

In ne pozabite, do 26. junija lahko telefon, katerega konkurenčni modeli stanejo tudi po 200 evrov, dobite za pičlih 9 evrov. 9 evrov! Naročite ga lahko tukaj.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku