Računalništvo, telefonija
24.04.2015 13:01
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Maja se dobimo na NTK v Portorožu

Maja se dobimo na NTK v Portorožu
Maja se dobimo na NTK v Portorožu

Več kot sto domačih in tujih (MVP) predavateljev se že aktivno pripravlja na Microsoftovo NT konferenco, ki bo med 18. in 20. majem v Portorožu. Pa vi? Že veste, komu boste prisluhnili in na katerih predavanjih boste nabirali novo znanje? Da boste vedeli, kaj vas čaka na NTK, o čem bo tekla beseda in kateri predavatelji se nam bodo pridružili v Portorožu, si poglejte urnik konference.

Poleg najnovejšega na področju SQL Strežnika, Windows, strežnikov in upravljanja, spletnega razvoja, razvoja aplikacij ter produktivnosti, bomo na NTK veliko govorili tudi o varnosti in identitetah ter o razvojnih orodjih in arhitekturi.

S Paulo Januszkiewicz o varnosti in identitetah

Kako se ustrezno zavarovati pred hekerji in na kakšen način se odzvati v primeru vdora v sistem? Kaj vse se (lahko) zgodi v primeru vdora? Kaj se zgodi vašemu informacijskemu sistemu v primeru APT napada in kako se lahko proti takšnim tipom napadov tudi uspešno braniti, kakšne zaščite dejansko delujejo in zakaj je potrebno vaše zaposlene varnostno ozaveščati? Na številna vprašanja v zvezi z varnostjo in identitetami bodo v Portorožu odgovore ponudili Gregor Šuster, Milan Gabor, Paula Januszkiewicz in Peter Zdovc. Pripravite se na veliko demotov in praktičnih primerov.

Razvojna orodja in arhitektura: kaj nas čaka?

V Microsoftova razvojna orodja in arhitekturo se bomo na NTK poglobili z Andrejem Pangeršičem, Damirjem Arhom, Danijelom Malikom, Goranom Šiško, Tonijem Petrino, Vladimirjem Milevem, Ognjenom Bajićem, Ano Roje Ivančić in Vorancem Kutnikom. S strokovnjaki bomo obdelali Visual Studio 2015 od A do Ž, govora pa bo vse od novosti v C# 6, diagnostičnih analizatorjev v Visual Studiu 2015, Release Management-a in Octopus Deploy-a pa do Scrum z Visual Studio Online, koristnih orodij za Visual Studio in Roslyn.

Na torkovi zabavi gremo nazaj v 90-ta

Čez dan bodo glavne zvezde NT konference odlični domači in tuji strokovnjaki, torkov večer pa bo v ritmih svetovne dance scene devetdesetih let. Namig, koga pričakujemo, najdete na povezavi bit.ly/Qgz7Hz. Pridružite se nam tudi vi: www.ntk.si/prijava.


Prijavi napako v članku