Računalništvo, telefonija
08.09.2005 06:24
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

MacLine odprl Apple Center v Sarajevu

Applov uradni distributer MacLine d.o.o. je v Sarajevu (BIH) odprl svojo prvo prodajalno na ozemlju jugovzhodne Evrope.

“Apple Center se nahaja v živahnem centru Sarajeva v sklopu Akademije likovnih umetnosti, ki je popolno okolje za prodajo Applovih produktov, ” je ob tej priložnosti dejal Maglen Stipčević, lastnik in direktor podjetja MacLine. “Navdušeni smo, da smo odprli prvi Applov center v tej regiji, ki je oblikovan in opremljen po Applovih standardih.”

Applov center obiskovalcem ponuja preizkušanje celotne ponudbe Applovih izdelkov, ki vključuje vse iPode za Mace in PC-je, kot tudi vse Applove prenosnike in osebne računalnike.

Applov center, ki se nahaja na ulici Obala Maka Dizdara 5, odlikuje:
– dve nadstropji, kjer obiskovalci lahko nakupujejo in se informirajo o najnovejših Applovih izdelkih in rešitvah s posebnim oddelkom za glasbo, film, fotografijo, in profesionalce na področju oblikovanja ter tiska,
– oddelek za tehnologijo in pomoč, kjer se obiskovalci lahko pozanimajo o izdelkih in servisiranju,
– oddelek za programsko opremo s številnimi programi za Mac,
– oddelek za iPode s postajami za poslušanje in izborom dodatkov Appla in drugih proizvajalcev.

“Bogate izkušnje podjetja MacLine na področju prodaje in podpore Applovim izdelkom in rešitvam, skupaj s prepoznavnim Applovim oblikovanjem in edinstvenosti Applovega Centra v regiji nas navdaja s pozitivnimi pričakovanji za prihodnji razvoj prodajnega in profesionalnega trga v Bosni in Hercegovini,” je ob tej priložnosti dejal Drago Gajski, direktor PCS – Apple IMC Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Srbija in Črna Gora in Slovenija.

Podjetje MacLine:

MacLine d.o.o. od leta 1995 v Bosni in Hercegovini prodaja Applove izdelke in podpira stotine profesionalcev na področju oblikovanja, tiska, audio in video produkcije. Prodaja tako malim in srednjim podjetjem prodaja kot tudi končnim potrošnikom.


Prijavi napako v članku