Triki in nasveti
15.03.2011 11:15
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lokaliziran opomnik za iPhone

S programsko opremo Task Aware bomo lahko precej lažje organizirali naš vsakdan.
S programsko opremo Task Aware bomo lahko precej lažje organizirali naš vsakdan.

Divji tempo življenja dandanes kaj hitro povzroči, da nam čas začne polzeti med prsti. Pogosto zaradi naglice pozabimo na vrsto pomembnih stvari, ki jih moramo opraviti tekom dneva. Da bi si lahko vsaj malo olajšali življenje, je programer Nino D’Aversa pripravil nadvse zanimivo programsko opremo, imenovano Task Aware.

Programska oprema Task Aware je namenjena lastnikom Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone. Ta je neposredno povezana z navigacijskim sistemom GPS in omogoča lokalizacijo opomnikov. To pomeni, da ko se približamo vnaprej določenemu mestu, ki je povezan z nekim dogodkom, opravilom ali sestankom, nas programska oprema Task Aware o tem samodejno opozori z zvočnim znakom.

Ker lahko programsko opremo Task Aware povežemo neposredno s koledarjem, se vsi dogodki, opravila in sestanki samodejno prenesejo v program. S tem privarčujemo kar precej dragocenega časa. Programska oprema Task Aware za iPhone je na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/D5rRY. Na voljo je tako polna in plačljiva (preračunanih 2,88 evrov) kot brezplačna različica.


Prijavi napako v članku