Strojna oprema
16.08.2006 12:59

Deli z drugimi:

Share

Logitechovo namizje »EasyCall«

Logitech je danes objavil tri nove modele iz družine nagrajenih izdelkov serije Cordless Desktops, med drugim tudi namizje “Logitech EasyCall” – prvi kombinirani izdelek, ki združuje miško, tipkovnico in speakerphone. Z napredno avdio tehnologijo, vgrajenimi tipkami za sprejemanje in opravljanje klicev in enostavno uporabo programske opreme, je namizje “EasyCall” vse, kar uporabniki rabijo za kakovostno internetno klicanje.

“Logitech že vrsto let z izjemnimi tipkami na naših perifernih izdelkih, ki naredijo digitalno izkušnjo bolj intuitivno in naravno, uspešno poenostavlja kompleksnost uporabe osebnega računalnika,” je povedal Denis Pavillard, Logitechov podpredsednik produktnega marketinga za tipkovnice in namizja. “Predstavitev storitev VoIP in rast širokopasovne penetracije so poskrbeli za revolucionarno spremembno v načinu, kako ljudje komunicirajo z uporabo osebnega računalnika. Naše novo namizje EasyCall združuje vse prave lastnosti z napredno programsko opremo, ki deluje skorajda nevidno in s tem zagotavlja enostaven proces internetnega klicanja, ki na ta način postaja precej podoben mobilnemu ali tradicionalnemu telefoniranju.”

Namizje Logitech EasyCall

Logitechovo namizje EasyCall je prvo v svojem razredu in predstavlja celovito rešitev za opravljanje internetnih klicev oziroma internetnega telefoniranja ter navigiranja osebnega računalnika. EasyCall Speakerphone vključuje Logitechovo tehnologijo “RightSound”, ki eliminira šume in omogoča jasno internetno telefoniranje. Deluje kot nadzorni center za popolno izkušnjo internetnega telefoniranja, s tipkami za uravnavanje glasnoti, za odložitev ali prekinitev klica. Izdelek ima na voljo tudi naglavni komplet, ki se ga lahko vključi v primerna vrata na Speakerphone-u, kadar potrebujete zasebnost.

Celovita komunikacijska površina na oblikovalsko izjemno lepi tipkovnici ponuja uporabnikom možnost, da zaženejo aplikacijo internetnega klicanja, z lahkoto spreminjajo status povezljivosti na internet in sprejemajo ter oddajajo klice. Priročne tipke za hitro dostopanje do funkcij ponujajo hiter priklic, kadar telefonirate prijateljem, družinskim članom ali sodelavcem. Te enostavno dosegljive tipke se lahko uporabljajo tudi tako, da z njimi shranjujete ali odtipkavate telefonske številke oziroma IP naslove. Izdelek je optimiziran za uporabo z aplikacijami internetnega telefoniranja, kot so “Yahoo Messenger with Voice and AIM” v Združenih državah Amerike in “Skype” v Evropi.

Tipkovnica prav tako omogoča hiter dostop do aplikacij, kot so elektronska pošta, internetni brskalnik, medijska površina pa omogoča enostavno upravljanje digitalne glasbe in aplikacij, kot so iTunes in Windows Media Player. Brezžična miška vsebuje Logitechovo visokokakovostno lasersko tehnologijo sledenja, s čimer zagotavlja izjemno natančnost in nadzor nad vsako površino.

Namizje Logitech EasyCall bo v Združenih državah Amerike in Evropi dosegljivo sredi septembra. Priporočena maloprodajna cena za Evropo je 129,9 EUR.


Prijavi napako v članku