Računalništvo, telefonija
29.08.2008 08:43
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitechov video-varnostni sistem

Zdaj lahko zavarujete svoj dom ali manjše podjetje brez dodatnih stroškov, ki nastanejo pri tradicionalnih video-varnostnih sistemih – brez konfiguracije omrežja in dodatnih žic. Logitech je danes naznanil video-varnostni kameri za podjetja, ki so prvič na voljo v Evropi. Obe kameri, ki sta povezani z osebnim računalnikom, se ponašata s t.i. “do-it-yourself” 15 minutno nastavitvijo, pošiljanjem elektronskih sporočil ob zaznavi gibanja in neomejenim opazovanjem vašega doma ali podjetja s kateregakoli osebnega računalnika z internetno povezavo.

Prvi dve Logitechovi video-varnostni kameri sta na voljo v obliki osnovnih paketov ali dodatnih namestitvenih kamer. Vključujeta Logitech notranji video-varnostni Master sistem, Logitech zunanji video-varnostni Master sistem, Logitech notranjo dodatno namestitveno kamero ter Logitech® zunanjo dodatno namestitveno kamero.

Za zagotovljanje maksimalne priročnosti uporablja Logitechov brezžični video-varnostni sistem inovativno “HomePlug” tehnologijo, ki poveže in prenese video zapise preko električne napeljave v vašem domu. Tako za namestitev potrebujete le 15 minut. Pravzaprav so za varnost vašega doma potrebni le trije enostavni koraki: namestitev programske opreme Logitech Command Center, priključitev USB sprejemnika ter priklop kamere (kamer). Poleg tega “Homeplug” omogoča, da je video zapis na vpogled le vam.

Od trenutka, ko namestite kamero, lahko spremljate video v živo ali pa si ogledate posnet zapis. Pametni kameri zaznata premikanje in posnameta video neposredno na trdi disk vašega osebnega računalnika za enostavno ponovitev posnetka in arhiviranje. Za lažji dostop vam uporabniški vmesnik omogoča enostavno upravljanje in namestitev vaših preferenc.

Z Logitechovima video-varnostnima kamerama se lahko počutite brezskrbno – celo takrat, ko ste na poti. Če kameri zaznata premikanje v vašem domu ali podjetju, lahko oblikujete sistem tako, da vam po elektronski pošti ali mobilnem telefonu pošlje opozorilo. Dodatno se lahko logirate v vaš z geslom zavarovani internetni račun in tako v živo spremljate dogajanje preko računalnika z internetno povezavo ali preko Windows Mobile mobilnega telefona – kjerkoli, kadarkoli.
Za maksimalno pokritost lahko dodate do šest Logitechovih notranjih ali zunanjih dodatnih namestitvenih kamer v katerikoli kombinaciji.

Vsi Logitechovi video-varnostni izdelki bodo na voljo v Evropi predvidoma v avgustu. Za Logitechov notranji video-varnostni Master sistem in Logitechov zunanji video-varnostni Master sistem je maloprodajna cena v Evropi 299,99 evrov. Za Logitechovo notranjo ali zunanjo dodatno namestitveno kamero je maloprodajna cena v Evropi 249,99 evrov.


Prijavi napako v članku