Računalništvo, telefonija
18.05.2004 14:01
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ljubljanski sejem z novo spletno stranjo

Ljubljanski sejem predstavlja svojo prenovljeno spletno podobo. Novo spletno mesto Ljubljanskega sejma je zgrajeno po načelih sodobnega spletnega dizajna. Različne ciljne skupine lahko hitro in enostavno najdejo informacije, ki jih iščejo. Razstavljavci pa lahko poleg osnovnih informacij dostopajo tudi do podrobnejših tehničnih specifikacij dvoran in si natisnejo prijavnice za razstavljanje na izbranem sejmu. Če informacije o določeni temi ne zadoščajo, pa so vedno pri roki kontaktne osebe.

Osrednje mesto na spletnih straneh imajo sejmi, predstavljene pa so tudi ostale prireditve, ki se odvijajo na razstavnih prostorih Ljubljanskega sejma. Tako bo spletna stran aktualna tudi izven glavne sezone sejmov. Spletne strani so dinamične in nudijo veliko različnih informacij, ki bodo zanimale širši krog obiskovalcev internetnih strani.

Spletno mesto Ljubljanskega sejma je dinamično, vsebine pa so prilagojene dogajanju sejmov. Največ informacij je v času sejma, kasneje, ko posamezen sejem ni več aktualen, pa na spletnem mestu ostajajo le osnovne informacije. Ko postaja kakšen sejem aktualen, pa se informacije spet polnijo. Tako imajo uporabniki ves čas dostop do predstavitev vseh sejmov, vsebine pa se prilagajajo glede na to, katere informacije uporabniki pričakujejo.


Prijavi napako v članku