Telefonija
01.07.2005 09:58

Deli z drugimi:

Share

Limited Edition Nokia 7270 by Versace

Izraz popolnega osebnega stil

Nokia 7270…

Omejena serija mobilnih telefonov Nokia 7270 by Versace, ki jih je za Nokio oblikovala italijanska modna primadona Donatella Versace, predstavlja mobilni telefon Nokia 7270 v preobleki ekskluzivnega ovitka s tipičnimi vzorci kolekcije Versace in s trakcem za nošenje, ki je posut s kristali Swarowski.

“Takoj sem se navdušila nad dejstvom, da je mobilni telefon lahko izvrsten modni dodatek. Sama sem navdušena uporabnica preklopnih telefonov in vedno sem si želela, da bi lahko oblikovala svoj telefon. In tako je nastala posebna omejena serija telefonov Nokia 7270, ki nosijo naš podpis, hkrati pa ta serija prispeva tudi k dobrodelnosti,” je povedala Donatella Versace.


…by Versace

Telefon Nokia 7270 iz omejene serije s podpisom modne znamke Versace ponuja ljubiteljem posebej oblikovano škatlo, v kateri sta poleg telefona na voljo dva različna ovitka v značilni rumeni in črni barvi, ki jih je oblikovala Donatella Versace. Poseben dodatek je trakec za nošenje telefona, ki je posut s kristalčki Swarowski. Vsak telefon Nokia 7270 by Versace ima certifikat o pristnosti.

Ljubitelji Nokie in modne znamke Versace so si lahko telefon Nokia 7270 by Vesrsace iz omejene serije, ki šteje le 727 kosov, premierno zagotovili na letošnjem srečanju Life Ball 2005, celoten izkupiček od prodaje telefonov je namenjen v dobrodelne namene za Life Ball 2005, ki je največji evropski dogodek za žrtve aidsa.


Prijavi napako v članku