Računalništvo, telefonija
19.04.2013 11:22
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG s pralnim strojem, ki ne potrebuje ne vode ne pralnega praška

Podjetje LG Electronics je predstavilo prvi pralni stroj na svetu, ki za pranje perila ne potrebuje ne vode ne pralnega praška in proizvede do največ 40 decibelov hrupa. Do okolja in denarnic prijazna novost naj bi prodajne police trgovin ugledala še letos.
Za pranje perila ne potrebujemo več ne vode ne pralnega praška!
Za pranje perila ne potrebujemo več ne vode ne pralnega praška!

Vas zanima, kaj imata skupnega pralni stroj in visoka tehnologija? Kar veliko, vendar le, če ima prste vmes vedno inovativno podjetje LG Electronics. Prestavilo je namreč prvi pralni stroj na svetu, ki za pranje perila ne potrebuje ne vode ne pralnega praška. To dejansko pomeni, da je novost prijazna tako do okolja kot do denarnic.

Pralni stroj LG Styler temelji na dveh nadvse inovativnih tehnologijah, in sicer Steam Spray in Moving Hanger Action. Sistem Steam Spray poskrbi za to, da oblačilo izgledajo, dišijo in so na dotik takšna, kot bi bila oprana v vodi z dodanim pralnim praškom in mehčalcem. Tehnologija Moving Hanger Action z nežnimi elektronskimi sunki pa poskrbi za odstranitev vonjav, ki so se »vpila« v oblačila. Za odišavljanje oblačil je zadolžen sistem Aroma Spray.

Za upravljanje s pralnim strojem LG Styler je na voljo na dotik občutljiv zaslon, ki ga kakopak naredi še bolj privlačnega in zanimivega. Novost je za nameček še izjemno tiha, saj pri »pranju« perila proizvede do največ 40 decibelov hrupa. Vse ostale inovativne gospodinjske aparate podjetja LG Electronics, kot je na primer skrinja, ki lahko do šest ur »obratuje« brez električne energije, pa si lahko ogledate na spletni strani http://goo.gl/iusTj. Podjetje LG naj bi inovativne izdelke ponudilo v prodajo še letos.


Prijavi napako v članku