Telefoni
14.02.2014 13:35

Deli z drugimi:

Share

LG presenetil s supermobilnikom G Pro 2

Podjetje LG Electornics je presenetilo z najavo pametnega mobilnega telefona G Pro 2, ki bo namenjen najzahtevnejšim uporabnikom in bo po vsej verjetnosti naprodaj še pred pomladjo.
LG presenetil s supermobilnikom G Pro 2
LG presenetil s supermobilnikom G Pro 2

Podjetje LG Electornics je držalo zadano obljubo, saj je predstavilo nadvse zanimivi pametni mobilni telefon G Pro 2, ki se bo zlahka prikupil najzahtevnejšim uporabnikom storitev mobilne telefonije. Novost namreč v marsičem prekaša njegovega predhodnika G Pro in dejansko ima vse možnosti, da se uspešno spopade z mobilniki vodilnih proizvajalcev. Glavni aduti pametnega mobilnega telefona LG G Pro 2 so namreč visokoločljivi 5,9-palčni (15-centimetrski) zaslon, mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat in digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk z možnostjo zajemanja videoposnetkov ločljivosti 4K Ultra HD.

Pametni mobilni telefon G Pro 2 ne razočara niti po strojni plati, saj so inženirji vanj vgradili 4-jedrni procesor Qualcomm frekvence 2,26 gigahercev, tri gigabajte sistemskega pomnilnika in pomnilnik z 32 gigabajti prostora, ki ga je pričakovano mogoče razširiti z uporabo pomnilniške kartice microSD. Za opravljanje videokonferenc je na voljo spletna kamera ločljivosti 2,1 milijona slikovnih točk, medtem ko zadovoljivo avtonomijo delovanja zagotavlja zmogljiva baterija kapacitete 3.200 miliamper ur. Tu seveda ne gre spregledati podporo za hitro mobilno omrežje 4G/LTE.

Podjetje LG bo novost javnosti predstavilo v okviru mednarodnega sejma Mobile World Congress 2014. Pametni mobilni telefon G Pro 2 bo po vsej verjetnosti naprodaj še pred pomladjo in bo po vsej verjetnosti zašel tudi k nam.


Prijavi napako v članku