Telefoni
01.05.2013 15:37

Deli z drugimi:

Share

LG Optimus F5: Cenovno ugoden mobilnik s podporo omrežju LTE

Podjetje LG Electronics je na evropski trg pripeljalo cenovno ugodni pametni mobilni telefon Optimus F5 s polno podporo hitremu mobilnemu omrežju 4G/LTE. Novost je že na voljo v Franciji, kmalu pa bo naprodaj še v preostalih državah Evropske unije, vključno s Slovenijo.
Pametni mobilni telefon LG Optimus F5 za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon LG Optimus F5 za malo denarja ponuja veliko!

Ker se v Sloveniji vse bolj širi dostopnost mobilnega omrežja 4G/LTE, vas bo zagotovo razveselila novica, da je na evropska tla prispel cenovno ugoden pametni mobilni telefon podjetja LG Electronics s polno podporo hitremu mobilnemu omrežju. Pametni mobilni telefon LG Optimus F5 je že na voljo v Franciji, kmalu pa bo naprodaj še v preostalih državah Evropske unije. Ker se maloprodajna cena novica giba okoli 450 evrov, bo ta ob dvoletni vezavi cenovno postal dostopen širšemu krogu uporabnikov storitev mobilne telefonije.

Čeprav pametni mobilni telefon LG Optimus F5 ni opremljen z najzmogljivejšo strojno opremo, nas ta tudi pri opravljanju nekoliko zahtevnejših nalog zlahka ne bo pustila na cedilu. Novinec za preračunavanje podatkov namreč uporablja 2-jedrni procesor Qualcomm frekvence 1,2 gigaherca v navezi z gigabajtom sistemskega pomnilnika. Preostala strojna opremo pa obsega še osem gigabajtov vgrajenega pomnilnika (razširljivega preko pomnilniške kartice microSD), digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk in spletno kamero ločljivosti 1,3 milijon točk.

Za prikaz slik ima pametni mobilni telefon LG Optimus F5 na razpolago visokoločljivi zaslon IPS s 4,3-palčno (10,9-centimetrsko) diagonalo in gostoto prikaza 256 točk na palec. Novincu večurno neprekinjeno delovanje omogoča baterija kapacitete 2.150 miliamper ur, medtem ko hitro in stabilno delovanje mobilnih programov zagotavlja sistem Android 4.1.2 Jelly Bean.


Prijavi napako v članku