Telefoni
13.06.2010 08:05
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG mobilnik POP GD510 preuredil v GD510 Twilight Edition

Verjetno bi bile najstnice bolj vesele, da bi bil telefon odet v bolj ženstveno barvo.
Verjetno bi bile najstnice bolj vesele, da bi bil telefon odet v bolj ženstveno barvo.

LG je za vse navdušence nad filmom Twilight in njegovim nadaljevanjem New Moon pripravil prav poseben telefon s polnim imenom LG GD510 Twilight Edition. Kot že njegovo ime pove, gre v osnovi za mobilni telefon POP GD510, le da ima dodane določene vsebine, ki se nanašajo na omenjena filma.

Kupci bodo tako med drugim dobili številna prednaložena ozadja iz filmov Twilight in New Moon, poslikan zadnji del telefona ter možnost, da si brezplačno posnamejo film New Moon. Mobilni telefon jim bo ponudil tudi 3-palčni zaslon (7,6 cm) z resolucijo 240 x 400 (WQVGA), fotoaparat s 3 megapiksli, microSD režo za vstavljanje namenskih kartic, Bluetooth in še kaj. GD510 Twilight Edition bodo po trenutnih napovedih lahko kupili le francoski kupci. Na voljo jim bo od 7. julija dalje, zanj pa bodo morali odšteti natanko 199 evrov.

Glede na to, da zelo veliko najstnic obožuje omenjena filma, predvsem zaradi glavnega igralca Roberta Pattinsona, bo ta mobilni telefon najverjetneje pristal v lasti marsikatere izmed njih.


Prijavi napako v članku