Računalništvo, telefonija
20.05.2013 18:40

Deli z drugimi:

Share

Lexmark znova vodilni ponudnik na področju upravljanih storitev tiskanja

Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje rešitve in storitve s področja upravljanih storitev tiskanja. Analitsko podjetje Quocirca ga je v svoji letni raziskavi področja zunanjega izvajanja storitev tiskanja (Managed Print Services - MPS) v Evropi označilo za vodilnega ponudnika tovrstnih storitev.
Lexmark znova vodilni ponudnik na področju upravljanih storitev tiskanja
Lexmark znova vodilni ponudnik na področju upravljanih storitev tiskanja

Letno poročilo, ki ga je podjetje Quocirca pripravilo o trgu evropskih ponudnikov zunanjega izvajanja storitev tiskanja (Quocirca Managed Print Services European Vendor Landscape 2013), zagotavlja pregled med ponudniki in razvojnimi trendi na evropskem trgu storitev zunanjega izvajanja tiskanja. Podjetje Quocirca je družbi Lexmark prisodilo najvišje ocene v segmentih strategije MPS, geografske prisotnosti in zmogljivosti, tokokroga dokumentov ter podpore mobilnemu tiskanju, s čimer je Lexmark postal vodilni ponudnik na področju upravljanih storitev tiskanja.

Omenjeno poročilo, ki premore tudi podrobne ocene posameznih ponudnikov storitev MPS ter osvetljuje aktualne trende razvoja tega področja, izpostavlja predvsem pomembnost kakovostne integracije upravljanih storitev tiskanja s poslovnimi procesi podjetij. In prav na tem področju Lexmark zadnja leta najbolj blesti, saj podjetjem pomaga oblikovati visokoučinkovite delovne tokove dokumentov. Analitike podjetja Quocirca je prepričala tudi širina Lexmarkovih rešitev, namenjenih različnim industrijam.

“Lexmark je uspel združiti svoje bogato poznavanje različnih industrij, strank ter poslovnih procesov v celovitih storitvah upravljanja tiskanja. Priznanje podjetja Quocirca, ki Lexmark uvršča na vodilno mesto med ponudniki upravljanih storitev tiskanja, le še dopolnjuje naše uspehe. Jasne prednosti Lexmarkove ponudbe, rešitev in storitev so prepoznala že številna velika podjetja po svetu, ki so po zaslugi inovativnih tehnologij ter prenove poslovnih procesov občutno pospešila rast svojega poslovanja,” je povedal Lexmarkov podpredsednik in predsednik področja upodabljanja in storitev Marty Canning.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku