Računalništvo, telefonija
28.05.2012 15:33

Deli z drugimi:

Share

Učinkovita povezava med dokumenti, poslovnimi procesi ter zaposlenimi

Družba Lexmark je predstavila novo rešitev, poimenovano Distributed Intelligent Capture Solution. Rešitev združuje tehnologijo in funkcionalnosti rešitve Lexmark Document Distributor+ ter programske opreme podjetja Brainware, ki ga je Lexmark kupil marca letos. Lexmark Distributed Intelligent Capture Solution omogoča inteligentno povezovanje poslovnih dokumentov in procesov ter njihovo upravljanje, s čimer zaposlenim postreže s pravimi informacijami ob pravem času.
Učinkovita povezava med dokumenti, poslovnimi procesi ter zaposlenimi
Učinkovita povezava med dokumenti, poslovnimi procesi ter zaposlenimi

Nova rešitev, ki nudi inovativen zajem, prenos, razvrščanje ter prepoznavanje podatkov, znatno izboljša učinkovitost zaposlenih v dokumentno zahtevnih okoljih. Lexmark Distributed Intelligent Capture Solution omogoča natančno ekstrahiranje kritičnih podatkov iz fizičnih dokumentov ter preverjanje teh podatkov. Rešitev lahko vsebine pošilja tudi v sistem upravljanja podatkov (DMS), osrednji poslovno-informacijski sistem (ERP) ali finančni sistem. Napredno pregledovanje dokumentov hkrati odpravlja potrebo po uporabi predlog, črtne kode, ključnih besed, polj v dokumentih in drugih na pravilih temelječih tehnik obravnave poslovnih dokumentov, zato zna delati z najrazličnejšimi vrstami dokumentov. Vgrajene tehnologije za pametno prepoznavo vsebine hitro in natančno razvrstijo podatke na dokumentih, pri čemer podjetjem le-teh ni treba spreminjati in prilagajati tehnični rešitvi. Rešitev Distributed Intelligent Capture Solution je idealna tudi za podjetja, ki delujejo na več lokacijah, saj zna informacije zbirati od vsepovsod ter vzpostavlja učinkovito povezavo med dokumenti, poslovnimi procesi ter zaposlenimi.

Lexmark Distributed Intelligent Capture Solution, ki je že na voljo strankam po svetu, med drugim omogoča tudi sočasno delovanje z več lokacij, držav ter v različnih jezikih, odpravlja drag in pogosto nenatančen ročni vnos podatkov, obdelavo in avtomatizacijo najrazličnejših tipov poslovnih dokumentov ter realnočasovno interakcijo z na dotik občutljivim vmesnikom e-Task na Lexmarkovih večopravilnih napravah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku