Računalništvo, telefonija
23.06.2011 13:44

Deli z drugimi:

Share

Lexmark sklenil triletno pogodbo s korporacijo TBC

TBC Corporation, ena največjih ameriških verig za servisiranje vozil in prodajo avtomobilskih pnevmatik, je izbrala družbo Lexmark za ponudnika upravljanih tiskalniških storitev. 3-letna pogodba, po kateri bo Lexmark vzdrževal tiskalniško infrastrukturo v več kot 800 podružnicah TBC Corporation, predvideva tudi optimizacijo tiskalniških okolij.
Lexmark sklenil triletno pogodbo s korporacijo TBC
Lexmark sklenil triletno pogodbo s korporacijo TBC

Lexmark

bo k optimizaciji tiskalniških okolij pristopil s takojšnjo analizo ter pripravo načrta za namestitev inovativnih tiskalniških tehnologij in rešitev. Cilj je zagotoviti, da zaposleni uporabljajo prav rešitve na pravih lokacijah. Družba Lexmark bo tudi uvedla proaktivno spremljanje porabe potrošnega materiala, ki ga omogočajo njeni tiskalniki in tako znatno znižala stroške zalog tiskalniških kartuš in tonerjev ter drugih delov. Sodobni tiskalniki znajo upravitelja sami obvestiti o nizki vsebnosti črnil v kartušah in tonerjih, zato bo Lexmark potrošni material še pravočasno poslal v posamezno podružnico TBC Corporation.

Prva faza implementacije upravljanih tiskalniških storitev v trgovine TBC Corporation je že zaključena, učinkovitost tiskalniške infrastrukture pa se je močno povečala. Letos bodo prenove tiskalniškega okolja deležna tudi druga podjetja, ki poslujejo znotraj omenjene korporacije, in sicer Carroll Tire Company, Tire Kingdom, Big O Tires, Merchants Tire & Auto Centers ter National Tire & Battery.

“Lexmarkovo znanje in izkušnje pri optimizaciji tiskalniških okolij segajo bistveno dlje od same namestitve učinkovitih naprav. Z napredno programsko opremo in inovativnimi storitvami poskrbimo, da stranke prihranijo veliko časa in denarja. Zato ne čudi, da že 90 odstotkov globalnih podjetij iz trgovske panoge stavi na naše tehnologije in upravljane tiskalniške storitve za zadovoljevanje svojih tiskalniških potreb,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.

“Tiskanje delovnih nalogov in računov je kritičen del našega trgovskega poslovanja. Želeli smo znižati stroške tiskanja in odpraviti ukvarjanje zaposlenih s tiskalniškimi napakami ali okvarami, zato smo preizkusili ponudbe različnih proizvajalcev tiskalnikov. Pri Lexmarku so za razliko od ostalih opravili res temeljito analizo ter nam postregli s predlogi prioritetnih organizacijskih sprememb, ki bi imele največji pozitivni vpliv na naše kakovostno delo s strankami,” je povedal direktor informatike v TBC Corporation Steve Smith.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku