Obvestila podjetij
25.03.2021 12:31
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmark prejel dve nagradi za svojo inovativno IoT-platformo

Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je s strani organizacije IDG Communications že drugo leto zapored prejel nagrado CIO 100, medtem ko je nagrado za proizvodno odličnost Manufacturing Leadership Award.

“Letošnja priznanja dokazujejo moč naše inovativne IoT-platforme in vznemirljive načine, kako lahko prinese prepričljive rezultate proizvodnim ter trgovskim podjetjem in zdravstvu,” je povedal Vishal Gupta, tehnološki direktor in vodja oddelka IT v družbi Lexmark, in nadaljeval. “Prednosti naše celovite platforme, ki združuje internet stvari, umetno inteligenco in tehnologije v oblaku za spodbujanje preobrazbe in optimizacije poslovanja, še naprej rastejo.”

“Na podatkih utemeljen pristop je lepo viden v teh projektih. Lexmark ima možnost, da v zaprti zanki analizira podatke po celotni vrednostni verigi in pomembno izboljša lastno operativno uspešnost ter izkušnje strank,” je dodala Tonya Jackson, podpredsednica družbe Lexmark.

Lexmark je nagrado CIO 100 Award prejel za rešitev Lexmark Product Digital Thread (PDT), ki združuje pretakanje podatkov iz povezanih naprav interneta stvari na terenu s podatki o transakcijah iz obstoječih poslovnih sistemov podjetja. Tako ustvarja integriran in stalno osvežen repozitorij podatkov v celotnem življenjskem ciklu izdelkov in zagotavlja en sam zaupanja vreden vir podatkov za poslovne analize in vpoglede. Nagrado CIO 100 Award vsako leto prejme 100 organizacij, ki uporabljajo IT na inovativne načine za doseganje poslovne vrednosti, bodisi z ustvarjanjem konkurenčne prednosti, optimizacijo poslovnih procesov, omogočanjem rasti ali izboljšanjem odnosov s strankami.

Podjetje Lexmark je prejelo tudi nagrado Manufacturing Leadership Award za izjemen dosežek na področju inženiringa in proizvodne tehnologije za izdelavo kemičnega tonerja, ki ga je omogočila platforma Lexmark IoT. Z uporabo napredne metodologije modeliranja in statističnega nadzora procesov (SPC) je Lexmark lahko znatno izboljšal proizvodnjo kemično proizvedenega tonerja (CPT) za uporabo v elektrofotografskih tiskalnikih. Omenjeno nagrado, podeljeno enkrat letno, prejmejo podjetja, ki oblikujejo prihodnost globalne proizvodnje.

Lexmark bo priznanja prejel na simpoziju in podelitvi nagrad CIO 100 Award, ki bo 17. avgusta 2021, nagrado Manufacturing Leadership Awards pa na svečani podelitvi 19. maja 2021.

Vas zanima več iz te teme?
Lexmark tiskalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku