Strojna oprema
27.08.2006 11:05

Deli z drugimi:

Share

Lexmark predstavil novo družino mrežnih barvnih laserjev

Lexmark je predstavil novo serijo mrežnih barvnih laserskih tiskalnikov. Družina tiskalnikov, imenovana Lexmark C770, je namenjena manjšim podjetjem, ki potrebujejo hiter, zanesljiv in prilagodljiv barvni tiskalnik, ki je kos najrazličnejšim medijem.

Družina Lexmark C770 premore barvne laserske tiskalnike Lexmark C770n ter 772n in barvno večopravilno napravo Lexmark X772e. Slednja je namenjena uporabnikom, ki želijo na eni sami napravi tiskati, kopirati, skenirati in faksirati črno- bele ter barvne dokumente. Nova tiskalnika in multifunkcijska naprava iz družine Lexmark C770 omogočajo tiskanje do 25 strani v minuti, za takšno hitrost pa je najbolj zaslužen zmogljiv 800 MHz procesor, ki hitro opravi tudi s kompleksnimi nalogami. Mrežni priključek je del standardne opreme pri vseh modelih, tako da lahko tiskalnik enostavno uporablja tudi večja delovna skupina.
>Lexmark se osredotoča na razvoj rešitev, ki zmorejo rešiti edinstvene tiskalniške potrebe naših strank,Paul Rooke, Lexmarkov podpredsednik in direktor oddelka tiskalniških rešitev in storitev. >Tako nova družina Lexmark C770 kot tudi celotna paleta naših barvnih laserskih rešitev nudi uporabnikom odlične možnosti barvnega tiska na način, s katerim izboljšajo produktivnost in zmanjšajo stroške.
Cene novincev se začno pri 1.280 evrih, s čimer Lexmarkova družina C770 ponuja dostopne možnosti vsem uporabnikom, ki želijo prihraniti tako denar kot čas s tiskanjem barvnih dokumentov ali brošur v podjetju. Na novincih je moč natisniti dokumente do velikosti 122 centimetrov na različnih medijih – od kartona do nalepk.

Najboljša enostavnost uporabe
Tudi družina tiskalniških rešitev Lexmark C770 je opremljena z večkrat nagrajeno (predvsem za dizajn in funkcionalnost) upravljavsko konzolo, ki uporabniku nudijo kar najenostavnejše in intuitivno upravljanje z napravo. Sodobna upravljavska konzola premore grafična sporočila, ki uporabnika po korakih vodijo skozi pogosto opravljana opravila in funkcije naprave, s čimer se zmanjšajo klici oddelka tehnične pomoči. Nadzorna plošča premore še praktičen USB vhod, preko katerega lahko s pomnilniških medijev kot so USB ključi enostavno natisnemo PDF dokumente ter slike. Za varovanje zaupnih informacij in izpisov je poskrbljeno z vgrajenimi varnostnimi mehanizmi, vsakemu uporabniku pa lahko določimo tudi PIN kodo in nivo dostopa za uporabo naprave.

Lexmark C770n
Lexmark C770n je idealna rešitev za vse stroškovno osveščene uporabnike, ki ne potrebujejo dodatnih možnosti upravljanja s papirjem (mediji) in obenem tiskajo manjše količine črno-belih in barvnih dokumentov. Lexmarka C770n lahko naložimo z do 1.100 listi papirja, kupci pa si lahko omislijo tudi dodatne črnilne tonerje s kapaciteto do 6.000 oziroma 10.000 strani.

Lexmark C772n
Podjetjem z visokim številom izpisov je namenjen Lexmark C772n, ki s svojim tonerjem, katerega kapaciteta zadošča za izpis do 15.000 strani, nudi zelo nizke stroške izpisa posamezne strani. Omenjeni tiskalnik je moč opremiti tudi z dodatnimi predali za papir in tako njegovo shrambo papirja povečati na 3.100 listov. Prav tako je omogočena nadgradnja v multifunkcijsko napravo z dodajanjem modularnega optičnega bralnika (skenerja).

Lexmark X772e
Večopravilna naprava Lexmark X772e je pravzaprav kombinacija zmogljivega skenerja Lexmark 4600 in tiskalnika C772n in tako uporabnikom nudi vse možnosti tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja dokumentov v eni napravi. Zmogljivi skrener premore enak velik barvni upravljavski zaslon z e-Task vmesnikom, ki ga najdemo na najzmogljivejših Lexmarkovih večopravilnih napravah.


Lexmark C772n

Edinstvena uporaba barv
Tiskalniki Lexmark serije C770 so kos najrazličnejšim medijem, zato jih lahko uporabimo v številnih industrijskih okoljih in nalogah, saj podpirajo tudi posamezne specifične aplikacije za upravljanje z barvami, ki jih uporabljajo podjetja. Kot primer lahko podamo trgovce, ki si z novim Lexmarkom C770n lahko natisnejo podatke o podjetju in delovnem času na poseben vremensko odporen papir. Bolnišnice lahko s pomočjo Lexmarka X772e enostavno skenirajo podatke o pacientih in nato natisnejo ustrezne zapestnice z barvno fotografijo pacienta, kar jim tudi omogoča lažjo identifikacijo pacientov in posledično zmanjšanje tovrstnih napak.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

NCOM d.o.o.

Knezova ulica 34, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več