Obvestila podjetij
17.11.2022 14:08

Deli z drugimi:

Share

Lexmark nadgradil storitve iz oblaka z rešitvijo Translation Assistant za prevajanje dokumentov v realnem času

Lexmark je predstavil posodobitve svoje platforme storitev v oblaku.

Lexmark, vodilno podjetje na področju rešitev za upodabljanje in internet stvari, je predstavil posodobitve svoje platforme storitev v oblaku, vključno z Lexmarkovim pomočnikom za prevajanje (Lexmark Translation Assistant – LTA), rešitvijo, ki zagotavlja storitve prevajanja dokumentov v realnem času. Stranke lahko skenirajo dokumente v izvirnem jeziku z Lexmarkovo večnamensko napravo, med številnimi možnostmi izberejo ustrezen izhodni jezik in prejmejo preveden* dokument v nekaj minutah.

“Lexmarkove storitve v oblaku zagotavljajo učinkovitejšo in cenovno dostopnejšo pot do uspeha pri upravljanju tiskanja prek celotnega nabora zmogljivosti za optimizacijo tiskanja,” je povedal Brock Saladin, podpredsednik in direktor prodaje v družbi Lexmark, in dodal: “Lexmarkova najnovejša programska rešitev v oblaku Lexmark Translation Assistant je orodje, ki ga stranke dojemajo kot izjemno dodano vrednost. LTA pomaga strankam, kot so šole, premagati jezikovne ovire, tako da so tiskani prevodi enostavni in dostopni prek večfunkcijskega tiskalnika Lexmark (MFP), povezanega z oblakom.”

Poleg LTA je Lexmark lansiral tudi Lexmark Cloud Scan Management, portal v oblaku, in več nadgradenj upravljavskih storitev v okviru Lexmark Cloud Print Management.

Skeniranje v oblak
Lexmark Cloud Scan Management podjetjem omogoča neposredno skeniranje dokumentov v oblak in skupno rabo datotek. Rešitev ponuja znatne prihranke za podjetja, ki potrebujejo neposreden dostop do papirnih dokumentov na različnih lokacijah. Portal v oblaku omogoča dodatne bližnjice do Lexmarkove naprave za skeniranje neposredno v oddaljene storitve za skupno rabo datotek, vključno z Microsoft OneDrive, SharePoint in Google Drive, kar povečuje učinkovitost in usklajuje spletne in papirne dokumente. Prednosti vključujejo:

  • višje hitrosti papirnih procesov
  • omogoča preprosto pretvorbo tiskanih papirnih dokumentov v digitalno obliko
  • skeniranje dokumentov neposredno v sistem za skupno rabo datotek v oblaku
  • preprosto deljenje in prilagajanje dokumentov na daljavo
  • deljenje dokumentov s popolno varnostjo v oblaku

Nadgradnje rešitve za upravljanje tiskanja v oblaku

Lexmark je pripravil tudi nadgradnjo za Lexmark Cloud Print Management (CPM), ki omogoča hitrejše in varnejše tiskanje v oblaku:

  • Odjemalec Linux® Lexmark Print Management Client (LPMC) ponuja različico LPMC za oddajo opravil v CPM iz Linuxa ter preoblikovanje strani za prenos odjemalca z dodatno izbiro okolja Linux.
  • Integracija rešitve Microsoft Universal Print zagotavlja povezavo s funkcijami Microsoft Universal Print in oddajo tiskalniških nalog prek CPM.
  • Podjetje lahko uporabnikom/strankam omeji število strani gostujočih tiskalniških opravil.
  • Popolni izvoz podatkov z imenom datoteke omogoča strankam, da prenesejo svoja tiskalniška opravila in izvozijo poročila.
  • E-poštno obvestilo pooblaščenca obvesti pooblaščenca, ki je bil imenovan ali ko mu pooblastilo poteče.

Storitvi Lexmark Translation Assistant in Lexmark Cloud Scan Management sta že na voljo v Severni Ameriki, po vsem svetu pa bosta na voljo v prvem četrtletju 2023. Posodobitve za Cloud Print Management so že na voljo vsem strankam.

*Translation Assistant je namenjen priročnim prevodom in se ga ne sme uporabljati, ko je potreben natančen prevod.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178