Računalništvo, telefonija
30.07.2009 11:35

Deli z drugimi:

Share

Lenovo odprl svojo linijo trgovin

Lenovo
Lenovo

Podjetje Lenovo je v Maleziji odprlo dve novi konceptni trgovini, katerih dizajn utegnejo v prihodnje prevzeti tudi druge trgovine omenjenega proizvajalca. Trgovini se pridružujeta ducatu že obstoječih Lenovo trgovin v Maleziji, hkrati pa Lenovo postaja prvo računalniško podjetje na malezijskem trgu, ki bo svoje storitve nudilo tudi ob sobotah. Otvoritev trgovin je pospremilo 24-urno blogersko tekmovanje, ki so ga izvedli s partnerskimi trgovinami z modnimi oblačili in podjetjem Intel.

Odprtje novih trgovin je poleg številne množice radovednežev pospremilo tudi tristo poslovnih partnerjev družbe Lenovo, ki so lahko prvi videli novosti v prodajnem programu, predvsem prenosni računalnik IdeaPad U350, vsestranski namizni sistem Lenovo C300 ter mini prenosni računalnik IdeaPad S10-2.

Konceptni trgovini izstopata že po svoji podobi, saj sta odeti v žive barve in ponujata obilo prostora, zato ju uporabniki hitro opazijo. Uporabnikom so v trgovinah na voljo vsi izdelki iz serij Think ter Idea, ki jih pred nakupom lahko temeljito preizkusijo. Lenovo je ob otvoritvi trgovin pripravil posebno tekmovanje, kjer so se v različne trgovine za 24 ur naselili blogerji in v tem času na splet poskušali oddati čim večje število zanimivih in kakovostnih prispevkov. Najboljše med njimi so čakale privlačne nagrade.

Malezija je za Lenovo eden ključnih trgov, zato kitajski proizvajalec veliko vlaga v svojo prisotnost v tamkajšnjih trgovinah, sodelovanje s partnerji ter distributerji. Lenovo izdelki slovijo po visoki kakovosti izdelave in inovativnih rešitvah, kar so spoznali tudi uporabniki, saj se tržni delež omenjene blagovne znamke nenehno povečuje.

Lenovo je hkrati postal prvo računalniško podjetje v Maleziji, ki je delovni čas svojih trgovin ter servisnega oddelka razširilo na soboto ter se tako prilagodilo željam uporabnikov.


Prijavi napako v članku