Računalništvo, telefonija
13.04.2012 11:02

Deli z drugimi:

Share

Lenovo je vodenje poslovanja v regijah RUCIS in EET zaupal Glebu Mishinu

Lenovo je vodenje poslovanja v regijah RUCIS in EET zaupal Glebu Mishinu
Lenovo je vodenje poslovanja v regijah RUCIS in EET zaupal Glebu Mishinu

Družba Lenovo, drugi največji proizvajalec računalnikov na svetu, je vodenje regij RUCIS in EET zaupala Glebu Mishinu. Ta bo neposredno odgovoren Gianfrancu Lanciju, novemu vodji regije EMEA.

“Naš načrt je postati tretje največje računalniško podjetje v regiji EMEA. Poslovanje v Rusiji ter Skupnosti neodvisnih držav (CIS) in regiji vzhodne Evrope bo pri tem igralo eno ključnih vlog. Ruski trg za nas predstavlja veliko priložnost, ne le zato, ker je 4. največje računalniško tržišče na svetu, temveč zato, ker tam že poslujemo zelo dobro, še posebej v potrošniškem segmentu,” je povedal predsednik regije EMEA v družbi Lenovo Gianfranco Lanci in dodal: “Gleb ima ogromno izkušenj na teh trgih, njegovi poslovni uspehi v prejšnjih vlogah to potrjujejo. Prepričan sem, da bo Lenovo že prihodnje leto postal številka tri v prodaji računalnikov v regiji EMEA.”

Gleb Mishin, nekdanji podpredsednik regije EEMEA (Eastern Europe, Middle East and Africa) v družbi Acer, bo v Lenovu odgovoren za razvoj segmenta poslovnih Think in potrošniških IDEA računalnikov v 30 državah. Lenovo je področji RUCIS ter EET, ki sodita v geografski okvir regije EMEA, oblikoval 2. aprila letos, skupaj s šestimi drugimi regijami.

Bai Yuli, podpredsednik in direktor Lenovo Rusija ter CIS, in Oliver Ebel, izvršni direktor Lenovo Eastern Europe and Turkey, bosta še naprej vodila svoji regiji, Gleb Mishin pa jima bo v pomoč pri razvoju krovne poslovne strategije.

“Počaščen sem, da sem postal del Lenovo ekipe, drugega največjega proizvajalca računalnikov na svetu. Lenovo je podjetje, ki vodi nov val rasti na področju računalništva v t. i. PC-Plus dobi. Danes računalniki, tablice in pametni televizorji ustvarjajo nov ekosistem. Pridružil sem se podjetju, ki je računalništvu doslej dalo veliko, zato verjamem, da bomo po zaslugi inovativnih izdelkov in tehnologij postali vodilni v industriji,” je povedal novi podpredsednik in vodja regij RUCIS in EET v družbi Lenovo Gleb Mishin.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku